Wieprzowina z grillowanym Pisto warzywnym

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj wieprzowiny z grillowanym Pisto warzywnym. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 261 kalorii, 7G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 2,28 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Udaj się do sklepu i odbierz paprykę, oregano, pomidory i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Mieszanka pomidorowo-warzywna (Pisto Manchego), Duszone letnie pisto warzywne z sosem szmaragdowym i jajkiem sadzonym, oraz Sałatka wieprzowo-warzywna z grilla.
Instrukcje
Rozpal grilla. W dużym, płytkim naczyniu wymieszać 2 łyżki oleju z sokiem z cytryny, mielonym czosnkiem, natką pietruszki i szczyptą soli i pieprzu.
Dodać wieprzowinę i włączyć do płaszcza dobrze. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Grill bakłażan, cebula i czosnek głowy, pokroić bok do góry, na umiarkowanie dużym ogniu, obracając kilka razy, aż warzywa są zwęglone na całym, ale nie dość miękkie, o 15 protokół.
Przełożyć bakłażan, cebulę i czosnek na dużą, obramowaną blachę do pieczenia. Grilluj pomidory, czerwoną i zieloną paprykę i cukinię na umiarkowanie wysokim ogniu, często obracając, aż zwęglone na całym, o 5 minut dla pomidorów i cukinii i 12 minut dla papryki.
Przełożyć warzywa na blachę do pieczenia.
Pracując nad blachą do pieczenia, odklej i wyrzuć zwęglone Skórki warzywne.
Usuń nasiona z pomidora i bakłażana. Nasiona i rdzeń papryki.
Pomidory pokroić w kliny. Cebulę cienko pokroić.
Bakłażan, paprykę i cukinię pokroić w kostkę 1/3 cala.
Usunąć ząbki czosnku ze skórek i odciąć wszystkie zwęglone części.
Wlać wszelkie soki na blasze do pieczenia przez sitko i rezerwy.
W dużej, głębokiej patelni, rozgrzać 1/4 szklanki oleju.
Dodać bakłażan i cebulę i gotować na umiarkowanym ogniu przez 3 protokół.
Dodaj paprykę, czosnek, cukinię, oregano, nasiona kminku i pokruszony czerwony pieprz i gotować, mieszając, przez 3 protokół.
Dodać pomidory i wszelkie zastrzeżone soki warzywne i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Zmniejszyć ogień do medium i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż większość płynu odparuje i warzywa są miękkie, o 8 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Na dużej patelni podgrzej pozostałą 1 łyżkę oleju. Zeskrobać czosnek z wieprzowiny i doprawić plastry solą i pieprzem. Gotować wieprzowinę na umiarkowanie wysokim ogniu, aż rumiane z jednej strony, o 4 protokół. Obróć wieprzowinę, zmniejszyć ogień do umiarkowanego i gotować, aż Biały przez cały, o 5 minut dłużej. Łyżka warzyw pisto na talerze, top z wieprzowiną i podawać.