Wieprzowina w sosie słodko-kwaśnym cebulowym
Jeśli chcesz dodać więcej bezglutenowe i bezmleczne przepisy do repertuaru, wieprzowina z sosem słodko-kwaśnym cebuli może być przepis, który powinieneś wypróbować. Na 3,08 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 552 kalorie, 36g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 42 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Ten przepis z BBC Good Food wymaga ryżu i ryżu basmati, filetu wieprzowego, syropu klonowego i oliwy z oliwek. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest znakomity. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: SOS cebulowo-ocet słodko-kwaśny Czerwony, Stek Smażony Na Patelni Ze Słodko-Kwaśnym Sosem Pomidorowo-Cebulowym, oraz Słodko-kwaśny sos Ted do wieprzowiny, kurczaka itp.
Instrukcje
Gotować ryż w dużej ilości wody, zgodnie z instrukcjami opakowania, aż gotowane.
Odcedzić, wrócić do garnka i przykryć, aby się ogrzać.
W międzyczasie posyp mięso ze wszystkich stron czarnym pieprzem i solą.
Podgrzej 1 łyżkę oleju na dużej patelni. Podsmaż mięso z obu stron, aż ładnie rumiane.
Dodaj pozostały olej i cebulę na patelnię. Gotować przez 5 minut, następnie wlać ocet i odstawić na 1 min. Wymieszać z syropem klonowym, następnie powrócić wieprzowinę na patelnię i podgrzewać przez 5 minut, aż gotowane przez.
Podawać wieprzowinę i sos łyżką ryżu i rozsypane z pietruszką.