Wieprzowina w sosie brzoskwiniowym pikantnym

Wieprzowina w sosie brzoskwiniowym pikantnym
Wieprzowina w sosie brzoskwiniowym pikantnym to przepis bezglutenowy i bezmleczny na 6 porcji. Jedna porcja tego dania zawiera około 17 g białka , 25 g tłuszczu i łącznie 382 kalorie . Za 1,32 dolara za porcję , ten przepis pokrywa 13% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewielu osobom to danie główne przypadło do gustu. Jedna osoba przygotowała to danie i zrobiłaby je ponownie. Ten przepis z Taste of Home wymaga sosu barbecue, konfitury brzoskwiniowej, łagodnej salsy i przyprawy do taco. Od przygotowania do podania, przepis zajmuje około 5 godzin i 50 minut . Biorąc to wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 41% . To dobry wynik. Jeśli podoba Ci się ten przepis, sprawdź też inne podobne: Makaron z wołowiną i serem pikantnym , Kotlety wieprzowe w glazurze brzoskwiniowo-bourbonowej i Warstwowy tort z brzoskwiniami, pomidorami i serem kozim z sosem brzoskwiniowo-bazyliowym .

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszaj żeberka z przyprawą do taco. Przykryj i wstaw do lodówki na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone Chipsy Kukurydziane, PodzielonePokruszone Chipsy Kukurydziane, Podzielone
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Umieść wieprzowinę w wolnowarze o pojemności 3 qt. W małej misce połącz salsę, konfitury i sos barbecue.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Przetwory Truskawkowe O Niskiej Zawartości CukruPrzetwory Truskawkowe O Niskiej Zawartości Cukru
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Polej żeberka. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 5-6 godzin lub do miękkości mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
4
Dodaj brzoskwinie; przykryj i gotuj przez kolejne 30 minut lub do momentu, aż brzoskwinie zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Magazyn