Wieprzowina rozmarynowa z ziemniakami i fasolką szparagową

Wieprzowina rozmarynowa z ziemniakami i fasolką szparagową
Wieprzowina rozmarynowa z ziemniakami i fasolką szparagową jest bezglutenowe danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 551 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.53 za porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 12 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, fasolę, sól czosnkową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Kurczak rozmarynowo-czosnkowy z batatami i fasolką szparagową, Wieprzowina w zielonym Krecie z ziemniakami, Chayotes i fasolką szparagową, oraz Kotlety schabowe, ziemniaki i fasolka szparagowa.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia42
Magazyn