Wieprzowina pomarańczowa z Podsmażonymi porami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pomarańczowej wieprzowiny z Podsmażonymi porami. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 2,72 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 286 kalorii, 27g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka papryki, oleju roślinnego, bulionu z kurczaka mniej sodu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Smażone Pory, Podsmażona Eskarola Z Porami, oraz Koper włoski i pory smażone.
Instrukcje
Posypać wieprzowinę cukrem, solą i czarnym pieprzem.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać wieprzowinę; podsmażyć 2 1/2 minuty z każdej strony lub do czasu zakończenia.
Wyjmij wieprzowinę z patelni i utrzymuj ciepło.
Dodaj por, papryka, i czosnek na patelni; smażyć 2 1/2 protokół lub aż Por jest miękka. Wymieszać w bulionie, sok, musztarda, i papryka; gotować 2 1/2 protokół lub aż płyn jest lekko gęsty, skrobanie patelnia poluzować rumiane kawałki. Powrót wieprzowiny na patelni, zwracając się do płaszcza.