Wieprzowina na gorąco i kwaśno z kapustą
Gorący i kwaśny wieprzowina z kapustą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 1,57 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 273 kalorie, 28g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz ketchup, Sriracha, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Zupa gorąco-kwaśna, Polędwiczki wieprzowe ze słodko-kwaśną kapustą, oraz Wieprzowina wolno gotowana ze słodko-kwaśną czerwoną kapustą.
Instrukcje
Połączyć wieprzowinę, 1 łyżeczka skrobi kukurydzianej, biały pieprz i 1/4 łyżeczki soli w średniej misce; odstawić.
Połączyć pozostałe 2 łyżeczki skrobi kukurydzianej i 1 łyżka wody w małej misce; odstawić.
Ketchup i kolejne 3 składniki (przez sos sojowy) połączyć w małej misce; odstawić.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać mieszankę wieprzową i czosnek; podsmażyć 2 protokół.
Wyjąć wieprzowinę z patelni; odstawić.
Dodać kapustę; podsmażyć 2 minuty.
Dodać mieszaninę ketchup; smażyć 2 protokół. Wymieszać z wieprzowiną; podsmażyć 1 minutę. Wymieszać mieszaninę skrobi kukurydzianej; gotować 30 sekund lub aż zgęstnieje.
Zdjąć z ognia; wymieszać z cebulą.