Wieprzowina Milanese z ciepłą jesienną sałatką

Wieprzowina Milanese z ciepłą jesienną sałatką
Wieprzowina Milanese z ciepłą jesienną sałatką wymaga około 40 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 893 kalorie, 54g białka, oraz 37 g tłuszczu każdy. Na $4.7 za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka soli koszernej, octu winnego, pecorino i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 80%. Spróbuj Sałatka Ze Szpinakiem Na Ciepło Z Wieprzowiną Milanese, Ciepła Sałatka Jesienna, oraz Jesienna Sałatka Z Ciepłymi Krewetkami Oregon Vinaigrette dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 180 stopni F lub najniższy pójdzie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Ustaw standardową procedurę panierowania, umieszczając mąkę, jajko i panko zmieszane z tartym pecorino oddzielnymi szerokimi płaskimi pojemnikami. Wieprzowinę obficie doprawić solą po obu stronach. Używając 1 ręki do mokrych składników, a drugą ręką do suchych składników obłożyć mięso w mące, następnie w jajkach, a następnie w bułce tartej, naciskając panko na wieprzowinę, aby się przylgnęła. Odstawić do gotowego do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
PecorinoPecorino
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
W dużej patelni na średnim ogniu, dodać oliwę z oliwek, aż będzie około 1/2-cala głębokości. Sprawdź temperaturę oleju, zanurzając krawędź wieprzowiny w oleju, jeśli nie skwierczy i przestaje pękać i czekać! Sprawdź to jeszcze raz za minutę. Jeśli olej pali, jest zbyt gorący. Gdy olej jest w odpowiedniej temperaturze delikatnie dodać wieprzowinę. Nie tłocz patelni, bo skończysz z tłustą wieprzowiną; może być konieczne praca partiami. Gdy wieprzowina jest pięknie złocisto brązowy i gotowane przez, wyjąć je z patelni i osuszyć na ręcznikach papierowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Umieścić je na blasze do pieczenia, posypać solą i umieścić w ciepłym piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
W innej dużej patelni na średnim ogniu wlać cienką warstwę oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodać cebulę, doprawić solą i gotować przez 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
7
Dodać grzyby, doprawić solą i gotować, aż będą miękkie i zwiędną, o 3 do 4 protokół. Jeśli patelnia wygląda na suchą, dodaj jeszcze kilka kropli oliwy z oliwek. Wrzucić jabłka i zdjąć patelnię z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Dodaj escarole i radicchio i wrzucić z octem i więcej oliwy z oliwek i soli, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Woda Plus 2 łyżki SoliWoda Plus 2 łyżki Soli
EscaroleEscarole
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
9
Ułóż kawałek wieprzowiny na środku każdego talerza i wierzch z sałatką.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
10
Posypać ogolonymi pecorino i pestkami dyni. Rządzisz!
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielone, Nieprażone Pestki Dyni, Np. Pestki DyniZielone, Nieprażone Pestki Dyni, Np. Pestki Dyni
PecorinoPecorino
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia51
Magazyn