Wieprzowina Milanese
Wieprzowina Milanese może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 359 kalorii, 16G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka koszernej soli i pieprzu, chleb kanapkowy, grube kotlety wieprzowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Wieprzowina Milanese, Wieprzowina Milanese, oraz Wieprzowina Milanese dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kotlety schabowe doprawić solą i pieprzem. Pulsuj chleb w robocie kuchennym, aby uzyskać grube okruchy(powinieneś mieć około 3 filiżanek).
Bułkę tartą przełożyć do płytkiego naczynia do pieczenia i wymieszać z serem, pietruszką i rozmarynem.
Jajka ubić w płytkiej misce.
Umieść mąkę w innej płytkiej misce. Każdy posiekać w mące, następnie zanurzyć w ubitych jajach i płaszcz w mieszaninie bułki tartej, naciskając tak powłoka przykleja.
Rozgrzać 1/4 cala oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Praca w partiach, gotować kotlety wieprzowe, aż złoty kolor i gotowane przez, 2 do 4 minut na stronie.
Przełożyć do wyłożonej ręcznikiem papierowym talerza, aby osuszyć.
Rukolę i pomidory wrzucić do miski z 1 łyżką oliwy z oliwek oraz solą i pieprzem do smaku. Kotlety schabowe podzielić na talerze i doprawić solą.
Podawać z sałatką z rukoli i cytryny.
Zdjęcia Antonis Achilleos