Wieprzowina inkrustowana orzechami pekan z brzoskwiniami
Pekan-inkrustowana wieprzowina z brzoskwiniami jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.0 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 29g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 483 kalorie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, polędwicę wieprzową, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać kawałki orzecha pekan można śledzić to danie główne z Cynamonowy Placek Orzechowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest dostarczany przez Kraft Recipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Wieprzowina inkrustowana orzechami pekan z brzoskwiniami, Halibut Inkrustowany Orzechami Pekan, oraz Halibut Inkrustowany Orzechami Pekan.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°
Estragon, brązowy cukier, miód i czosnek umieścić w pojemniku na Robot kuchenny; przykryć. Proces, aż mieszanina utworzy gęstą pastę.
Dodaj 1 łyżeczkę. oleju; pokrywa. Proces aż do dobrze wymieszane.
Wymieszać w pozostałej 1 łyżeczki. olej, jeśli jest to konieczne do rozprowadzenia konsystencji.
Posypać solą i pieprzem wieprzowinę. Przetrzyj mieszaninę estragonu na wieprzowinie; zwiń w orzechach pekan, aby równomiernie pokryć wszystkie strony.
Cebulę i brzoskwinie umieścić na wyłożonej folią patelni o wymiarach 13x9 cali; na wierzch polać wieprzowiną. Przykryć dodatkową folią.
Piec 1 godzinę lub aż wieprzowina jest gotowane przez, usuwając folię z wierzchu wieprzowiny przez ostatnie 10 minut czasu pieczenia.