Pieczona wieprzowina w płytkim naczyniu do pieczenia 2 1/2 - do 3-quart, odsłonięta, w środku piekarnika, mieszając od czasu do czasu, 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Podczas pieczenia wieprzowiny, chili namoczyć w misce w wystarczającej ilości wrzącej gorącej wody, aby pokryć, aż zmiękną, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
3
Odcedzić chiles, odrzucając moczenie wody i łodygi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Ryż CANILLA® Extra Long Grain
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Przecier chiles, ząbki czosnku, czosnek w proszku, 3 szklanki wody i sól w blenderze, aż będzie gładka. Sos wymieszać z wieprzowiną i piec, odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż wieprzowina będzie miękka, o 45 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Ryż CANILLA® Extra Long Grain
5
Purée chiles, garlic cloves, garlic powder, 3 cups water, and salt in a blender until smooth. Stir sauce into pork and bake, uncovered, stirring occasionally, until pork is tender, about 45 minutes.
Składniki, których będziesz potrzebować
(podarte Na Kawałki, Jeśli Chcesz)
Półksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Ryż CANILLA® Extra Long Grain
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około