Wieprzowina i Mango Korma
Wieprzowina i Mango Korman to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja zawiera 341 kalorii, 31g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 2,83 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz Korma curry w proszku, ziemniaki, schab i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 92%, co jest świetne. Spróbuj Korma warzywna, jak zrobić Korma warzywna, paneer korma, jak zrobić mughlai shahi paneer Korma, oraz navratan korma, jak zrobić navratan korma dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Do szklanego naczynia do pieczenia włożyć pokrojoną w kostkę wieprzowinę i ziemniaki. W małej misce, wymieszać jogurt, curry w proszku, mleko i papryka.
Na wieprzowinę i ziemniaki wlać mieszaninę jogurtu i wymieszać.
Przykryć i piec około 1 godziny w nagrzanym piekarniku.
Wyjąć z piekarnika i wymieszać z mango, a następnie powrócić do piekarnika na kolejne 10 minut, lub aż wieprzowina będzie miękka.
Wyjąć z piekarnika i wymieszać z zieloną cebulą i fromage frais. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Podawać na ugotowanym białym ryżu.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Azjatyckie można połączyć z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 24 dolarów za butelkę.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Podobnie jak Transport na wiosenną łąkę, to urocze wino wyświetla kuszące aromaty rumianku, werbeny cytrynowej, tymianku i pikantnych cytrusów. Na długim, orzeźwiającym podniebieniu, doskonała naturalna kwasowość i wilgotna mineralność żwiru wprowadzają piękną energię do wina, przenosząc smaki zielonego jabłka i gruszki Anjou do jasnego, skoncentrowanego wykończenia.