Wieprzowina i biała fasola Herbed

Wieprzowina i biała fasola Herbed
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj wieprzowiny i białej fasoli Herbed. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 312 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.14 za porcję. Mieszanka cebuli, marchew, bulion z kurczaka o niższej zawartości sodu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kurczak Śródziemnomorski Z Pomidorami, Oliwkami I Białą Fasolą, Herbed Heritage Schab z redukcją białego wina, oraz Kotlety schabowe z białą fasolą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wstawić fasolę do holenderskiego piekarnika; przykryć 6 szklankami wrzącej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Odstawić na 1 godzinę; odcedzić.
3
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Podgrzać holenderski piekarnik na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
5
Dodać 1 łyżkę oliwy z oliwek na patelnię i zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Posypać wieprzowinę równomiernie 1/4 łyżeczki soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WieprzowinaWieprzowina
7
Dodaj wieprzowinę na patelnię; smażyć przez 6 minut, zmieniając się na brązowy ze wszystkich stron. Wymieszać fasolę, pozostałą 1/4 łyżeczki soli, bulion i kolejne 3 składniki( przez szałwię); doprowadzić do wrzenia. Przykryć i piec w 325 przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
BulionBulion
WieprzowinaWieprzowina
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
8
Rozgrzać patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Dodaj pozostałe 1 1/2 łyżeczki oleju do patelni; zawirować do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Dodaj cebulę i marchew; smażyć 4 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
CebulaCebula
11
Dodać czosnek i podsmażyć 1 minutę, stale mieszając. Wymieszać mieszaninę cebuli w mieszaninie fasoli; piec w 325 dodatkowe 1 1/2 godziny lub aż fasola będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
FasolaFasola
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
Odsączyć ciała stałe przez sito nad miską, rezerwując ciała stałe i gotując płyn. Odtłuścić tłuszcz z wierzchu płynu; wyrzucić tłuszcz. Wymieszać płyn do gotowania z powrotem do mieszanki wieprzowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia55
Magazyn