Wieprzowina Grillowana Z Cytrusem I Kminkiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj wieprzowiny z grilla z kminkiem cytrusowym. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 2413 kalorii, 0g białka, oraz 265 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na $1.8 za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz liście oregano, wino, sok z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kotlety Wieprzowe Z Grilla Z Cytrusami, Cytrusowe Polędwiczki Wieprzowe Grillowane, oraz Asian 5 Spice grillowane polędwiczki wieprzowe z mango cytrusowe Salsan i Scallion Frankie okłady dla podobnych receptur.
Instrukcje
Nie przecinając Sznurka, wykonuj małe ukośniki na całym mięsie. Plasterki czosnku w plasterki.
W dużej misce połącz sok pomarańczowy, sok z limonki, skórkę pomarańczową, kminek i oregano.
Dodać wieprzowinę; obrócić, aby pokryć wszystkie strony. Przykryć i przechowywać w lodówce co najmniej 30 minut lub do 1 dnia; odwrócić mięso od czasu do czasu.
W grillu z pokrywą, kopiec i zapalić 60 brykietów węgla drzewnego na ognisku. Gdy węgle są pokryte popiołem,w ciągu 20 do 30 minut popchnij połowę z każdej strony paleniska. Aby utrzymać ciepło, dodaj 5 brykietów z każdej strony i co 30 minut gotowania.
Połóż miskę kroplową między kopcami węgli. Ustaw grill na miejscu. Lub włączyć grilla gazowego na wysokim i ciepła, pokryte, 10 minut, a następnie dostosować do pośredniego, średniego ciepła; ustawić patelnię kapiącą pod grillem.
Umieścić wieprzowinę na grillu na patelni ociekowej.
Pędzel z odrobiną marynaty, a następnie przykryć grilla i otworzyć otwory wentylacyjne. Rezerwy 1/2 filiżanki marynaty do szczotkowania na mięso od czasu do czasu, jak gotuje.
Wlać pozostałą marynatę do 2 - do 3-quart patelni.
Gotować wieprzowinę, aż termometr włożony do środka najgrubszej części zarejestruje 165, co najmniej 2 i 1/4 godziny.
Mięso umyć od czasu do czasu 1/2 szklanki marynaty.
Przenieś pieczeń na talerz i odstaw w ciepłym miejscu co najmniej 20 minut (wnętrze jest różowe ,ale zmieni kolor na biały, gdy mięso odpoczywa).
Dodaj bulion, wino i mieszankę skrobi kukurydzianej do patelni z marynatą. Mieszaj na dużym ogniu, aż sos się zagotuje.
Usunąć Sznurek i pokroić mięso w cienkie plasterki. Zaproponuj sos, sól i pieprz, aby dodać do smaku.