Wieprzowina Duszona Z Jabłkiem
Wieprzowina duszona z jabłkiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 180 kalorii, 26g białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.39 za porcję. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jeśli masz rolowane schab pieczony, tymianek, ząbki czosnku, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Slow Cooker Apple Cider Duszona Wieprzowina, Sznycel wieprzowy i cydr jabłkowy duszona czerwona kapusta, oraz Duszona Pieczeń Wieprzowa Z Sosem Jabłkowo-Brandy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz tymianek, szałwię i pieprz; przetrzyj wieprzowinę. W holenderskim piekarniku, brązowe mięso ze wszystkich stron w oleju; usunąć i ogrzać. Na tej samej patelni, podsmażyć cebulę i czosnek do miękkości.
Dodać jabłko, koncentrat soku jabłkowego i sól; doprowadzić do wrzenia. Powrót mięsa na patelnię.
Przykryć i piec w temperaturze 325° przez 55-75 minut lub aż termometr odczyta 160°, fastrygując od czasu do czasu sokami.
Wyjąć na półmisek i ogrzać.
Odstawić na 10 minut przed krojeniem.
Wlać płyn do gotowania do miarki; odtłuścić tłuszcz. Chłodny płyn do gotowania lekko; umieścić w blenderze lub robocie kuchennym. Przykryć i przetworzyć do uzyskania gładkości.