Wieprzowina duszona z gruszkami i Chili
Duszona wieprzowina z gruszkami i Chiles może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 522 kalorie, 73g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $4.96 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, pieprz, ramię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Kotlety Wieprzowe Duszone W Miodzie Z Gruszkami, Czerwoną Cebulą, Fetą I Cebulą, Duszony kurczak z kolendrą, miętą i Chiles, oraz Duszony Grouper z imbirem, grzybami Shiitake i Chilami.
Instrukcje
Natrzeć solą i pieprzem całą wieprzowinę. Przykryć i schłodzić przez noc.
Podgrzej duży garnek żaroodporny na dużym ogniu i wlej olej. Na gorąco dodajemy wieprzowinę. Brązowy wieprzowina ze wszystkich stron, aż dobrze rumiane (około 4 minut na stronie), Regulacja ciepła, aby utrzymać wieprzowina skwierczeć, ale nie spalanie.
Przełożyć wieprzowinę na talerz lub półmisk.
Zmniejszyć ogień do średniej i dodać wino i sok z cytryny, skrobanie się rumiane kawałki.
Dodaj bulion, czosnek i chiles. Powrót wieprzowiny do garnka i doprowadzić płyn do wrzenia. Przykryć wieprzowinę i piec w piekarniku do miękkości po przekłuciu widelcem, około 2 godzin.
Ćwierć, rdzeń i obrać gruszki.
Dodać gruszki do garnka, przykryć, i piec, aż gruszki są gotowane przez, o 30 protokół.
Podawać na gorąco, z sokami z patelni.