Wieprzowina au poivre
Wieprzowina au poivre może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 30g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 228 kalorii. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka oliwy z oliwek, sól, rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wieprzowina au poivre, Kotlety wieprzowe au Poivre, oraz Kotlety Wieprzowe Au Poivre dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Pokrój polędwicę wzdłuż, uważając, aby nie przeciąć na drugą stronę. Mięso podzielić na 1 duży, płaski kawałek.
Rozłóż musztardę po obu stronach mięsa i natrzyj pieprz, delikatnie naciskając, aby dobrze przylegał.
Mięso pokroić w poprzek na 4 równe porcje.
Na dużej patelni, rozgrzać olej na średnim płomieniu. Umieścić polędwicę na patelni i gotować przez około 10 minut lub aż termometr natychmiastowy odczyt rejestruje 155 stopni F, obracając raz.
Mięso przełożyć na talerz i namiot z folią, aby było ciepłe.
Dodaj rosół z kurczaka i wino na patelnię i gotuj na średnim ogniu, skrobając wszelkie kawałki, które przylgnęły do patelni. Kontynuuj gotować przez 8 do 10 minut lub aż sos zmniejszy się do około pół szklanki.
Polać mięsem sosem, doprawić solą i podawać.