Wieprzowe Wiatraczki

Wieprzowe Wiatraczki
Wiatraczki wieprzowe mogą być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru hor d'oeuvre. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy i דל פחמימות,zny przepis zawiera 172 kalorie, 11 g białka i 13 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 15 osobom. Za 79 centów za porcję ten przepis pokrywa 13% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 25 minut. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Jeśli masz pod ręką majonez, tymianek, orzechy włoskie i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał dobry wynik łyżeczkowy wynoszący 42%. Spróbuj Pinwheels z pesto-wieprzowiną z grillowanymi brzoskwiniami, Pinwheels z polędwicy wieprzowej w skórce orzecha pekan z sosem musztardowym Carolina i Pinwheels PB&J, aby uzyskać podobne przepisy.

Instrukcje

1
Usuń papierową skórkę z czosnku (nie obieraj ani nie rozdzielaj ząbków).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2
Odetnij górę główki czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
3
Posmaruj olejem. Owiń żarówkę wytrzymałą folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
4
Piec w temperaturze 425° przez 30-35 minut lub do momentu, aż zmiękną. Schłodzić przez 10-15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
5
Wyciśnij zmiękczony czosnek do małej miski; rozcierać na gładką masę. W razie potrzeby wymieszaj majonez i mleko, aby uzyskać kremową konsystencję. Przykryj i schładzaj przez co najmniej 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
6
Na dużej patelni podsmaż pory na 1 łyżce oleju do miękkości; zdjąć z ognia. W blenderze wymieszaj natkę pietruszki, parmezan, tymianek, sól i pieprz. Stopniowo dodawaj pozostały olej; przetwarzać, aż uzyska kremową konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Dodaj mieszankę orzechów włoskich i porów; przykryć i grubo posiekać. Odłożyć na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krótkie Laski CynamonuKrótkie Laski Cynamonu
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
8
Wykonaj wzdłużne nacięcie w każdej polędwicy w odległości 1/2 cala od przeciwnej strony. Otwórz polędwiczki, aby leżały płasko; przykryć plastikową folią. Spłaszcz do 3/4 cala. grubość; zdejmij plastikową folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
9
Rozprowadź mieszaninę porów w odległości do 1 cala od krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami9 Sterylizowanych Słoików Do Przetworów O Pojemności Pół Pinty Z Pokrywkami I Pierścieniami
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
10
Zwiń od dłuższego boku; zawiąż sznurkiem kuchennym, aby zabezpieczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
11
Połóż polędwiczki złączeniem do dołu na ruszcie w płytkiej brytfance.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
12
Piec bez przykrycia w temperaturze 325° przez 45–55 minut lub do momentu, aż termometr do mięsa wskaże 160°.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
13
Odstaw na 15 minut. Przykryj i ostudź. Odrzuć ciąg; pokrój wieprzowinę na 1/2 cala. plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
14
Podawać z majonezem czosnkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
AioliAioli

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Wino musujące i różowe musujące to moje ulubione przystawki. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 80 dolarów za butelkę.
Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru
Billecart-Salmon Blanc de Blancs Grand Cru
Delikatny mus z delikatnych bąbelków elegancko towarzyszy połyskom złotego koloru. Cuvée, które zaskoczy Cię czystą intensywnością aromatów suszonych owoców, migdałów i świeżych orzechów laskowych zmieszanych z aromatami owoców o białym miąższu. Kremowe uczucie bąbelka kojarzone z aromatami maślanej brioszki i aromatami mineralnymi. Trwały finisz ze świeżą i elegancką słodyczą. Ta wspaniała butelka będzie idealnym mariażem z kawiorem czy wybornymi ostrygami, ale także z grillowanymi rybami i owocami morza.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia9
Magazyn