Wieloziarniste wegańskie i bezglutenowe ciasteczka czekoladowe

Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać Multi-Grain wegańskie i bezglutenowe Chocolate Chip Cookies spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 103 kalorie, 1G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 32. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka mieszanki mąki, ekstrakt z wanilii, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 185 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Czekoladowe ciasteczka kanapkowe z nadzieniem czekoladowym (bezglutenowe, bez ziarna, bez orzechów, Wegańskie, przyjazne dla Paleo), Ciasteczka Czekoladowe (Bez Ziarna, Bez Glutenu, Paleo, Primal), oraz Ciasteczka Czekoladowe Z Mąki Kokosowej (Ziarno + Bezglutenowe ) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350ºF i ułóż arkusz ciastek silikonową matą do pieczenia lub papierem do pergaminu.
Połącz wodę i zmielone nasiona lnu w misce do mieszania i odstaw na bok, podczas gdy łączysz suche ingredients.In średniej wielkości miskę, połączyć mąki, ksantan lub guma guar, proszek do pieczenia, soda oczyszczona, i sól.Z powrotem w misce lnu, dodać margarynę, cukry, i wanilii, ubijając, aż ładne i kremowe.Wymieszać lub ubić w mieszaninie mąki, aż dobrze połączone, a następnie wymieszać z wiórkami czekoladowymi.Upuść ciasto przez dużą łyżkę stołową-ful na blasze do pieczenia, lub jeśli wolisz twardsze ciasto, przechowywać w lodówce przez co najmniej godzinę, aby firma się (patrz mój przykład powyżej, co ciasteczka okazują się jak, gdy ciasto jest schłodzone, czy nie).
Piec ciasteczka przez 12 do 14 minut, lub do momentu, gdy ledwo zaczynają brązowieć na brzegach-tak naprawdę nie brązowieją w ogóle, więc nie ulegaj pokusie, aby piec je zbyt długo! Gotuj je krócej (12 min), jeśli wolisz żucia, więcej na chrupiące.
Niech ostygną na blasze do pieczenia przez 10 do 15 minut przed wyjęciem ich oddawać.Będą miękkie i żujące, gdy będą ciepłe, ale po dniu na blacie (choć nadal trochę żujące). W razie potrzeby można je przechowywać w lodówce lub zamrażarce.