Wielki gulasz: mielony Indyk Paprikash i makaron

Wielki gulasz: mielony Indyk Paprikash i makaron
Przepis niesamowity gulasz: mielony Indyk Paprikash i makaron jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest niesamowitym Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni wschodnioeuropejskiej. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.26 za porcję. Jedna porcja zawiera 434 kalorie, 11g białka, oraz 20 g tłuszczu. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz koperek, pietruszka z płaskim liściem, mielony kminek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%, co jest solidne. Spróbuj Mielony Indyk Paprikash i makaron, Gulasz Wołowy Mielony, oraz Podstawowy Mielony Gulasz Amerykański Wołowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przynieś garnek wody do zagotowania makaronu. Gdy dojdzie do wrzenia, dodaj makaron i sól, aby doprawić gotującą się wodę. Makaron gotować 6 minut do al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Podczas gdy woda dochodzi do wrzenia i gotuje makaron, podgrzać głęboką patelnię na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Dodać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, masło i mielone mięso. Rozbić mięso i kruszyć, 2 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
(polecane: Catalina)(polecane: Catalina)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
4
Dodać czosnek, cebulę, czerwoną paprykę i przyprawy do indyka. Gotować 5 lub 6 minut, a następnie dodać bulion z kurczaka i śmietanę na patelnię. Doprowadzić do bańki i zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać ugotowany makaron i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
6
Niech makaron wchłonąć trochę sosu, minutę lub tak. Dostosuj przyprawy i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
7
Przygotowaną potrawę udekorować posiekaną natką pietruszki i koperkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn