Wielki gulasz: mielony Indyk Paprikash i makaron
Przepis niesamowity gulasz: mielony Indyk Paprikash i makaron jest gotowy w około 30 minut i zdecydowanie jest niesamowitym Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni wschodnioeuropejskiej. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.26 za porcję. Jedna porcja zawiera 434 kalorie, 11g białka, oraz 20 g tłuszczu. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz koperek, pietruszka z płaskim liściem, mielony kminek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 61%, co jest solidne. Spróbuj Mielony Indyk Paprikash i makaron, Gulasz Wołowy Mielony, oraz Podstawowy Mielony Gulasz Amerykański Wołowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś garnek wody do zagotowania makaronu. Gdy dojdzie do wrzenia, dodaj makaron i sól, aby doprawić gotującą się wodę. Makaron gotować 6 minut do al dente.
Podczas gdy woda dochodzi do wrzenia i gotuje makaron, podgrzać głęboką patelnię na średnim ogniu.
Dodać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, masło i mielone mięso. Rozbić mięso i kruszyć, 2 do 3 minut.
Dodać czosnek, cebulę, czerwoną paprykę i przyprawy do indyka. Gotować 5 lub 6 minut, a następnie dodać bulion z kurczaka i śmietanę na patelnię. Doprowadzić do bańki i zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu.
Dodać ugotowany makaron i wymieszać.
Niech makaron wchłonąć trochę sosu, minutę lub tak. Dostosuj przyprawy i podawaj.
Przygotowaną potrawę udekorować posiekaną natką pietruszki i koperkiem.