Wielka Wielkanocna Przystawka

Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać wielką Wielkanocną przystawkę spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 126 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 osoby uznały ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Wielkanoc. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jeśli masz serek, przyprawione bułki tartej, jajka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 23%, co jest raczej złe. Spróbuj Crock Pot-Świetna Wołowina, Świetna Fasola, Świetny Dip! Longmeadow Farm, Wspaniałe ciasteczka czekoladowe z Wielkiej książki Davida Lebovitza O, oraz Wielkie ciasteczka owsiane (które są zarówno wielkie jak i duże ) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Umieścić jajka w rondlu i przykryć zimną wodą. Doprowadzić wodę do wrzenia i natychmiast usunąć z ognia. Przykryć i odstawić jajka w gorącej wodzie na 10 do 12 minut.
Wyjąć z gorącej wody, ostudzić i obrać.
Jajka pokroić na pół wzdłuż i usunąć żółtka.
W małej misce, połączyć ser śmietankowy, cebula i szynka, aż dobrze wymieszane. Mieszanka łyżka do jaj, pokrywając szczyty.
Umieść jajka w małym naczyniu do pieczenia. Spryskać sprayem do gotowania i wierzchu z bułką tartą.
Piec w nagrzanym piekarniku 4 do 5 minut, aż złoty i gorący.