Wielka Kanapka
Duża kanapka może być dobrym przepisem, aby poszerzyć swoją kolekcję dań głównych. Ten przepis służy 6 i kosztuje $5.98 za porcję. Jedna porcja zawiera 1154 kalorii, 79g białka, oraz 51 g tłuszczu. 51 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka przetworzonego amerykańskiego sera, rostbef, chrzan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać francuski chleb można śledzić to danie główne z Francuski Budyń Chlebowy jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 93%. Podobne przepisy to Duże i puszyste pieczone naleśniki z maślanką, Black Eyed Peas Sandwich ~ Lobia Sandwich ~ Indian Sandwich s, oraz Chana Masala Sandwich - kanapka z ciecierzycą / Easy Sandwich s.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Bochenek francuskiego chleba kroimy poziomo na 5 równych warstw.
Dolną warstwę posmarować chrzanem, górną pieczoną wołowiną.
Następną kromkę chleba ułożyć na wołowinie, posmarować musztardą, a na wierzch polać szynką i serem szwajcarskim.
Dodaj kolejną kromkę chleba, posmaruj majonezem i polej indykiem i serem.
Dodać kolejną kromkę chleba, posmarować większą ilością majonezu, na wierzch pomidora i cebuli. Pokrywa z góry.
Rozpuścić roztopione masło na wierzchu i bokach Bochenka (w razie potrzeby).
Umieścić na blasze do pieczenia, luźno namiot z folii heavy duty.
Piec przez 15 do 20 minut w nagrzanym piekarniku lub do czasu rozpuszczenia sera i podgrzania kanapki. Ostrożnie pokroić na 6 plastrów i podawać.