Wiejski haszysz z jajkami gotowanymi w garnku
Haszysz wiejski z jajkami w garnku może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 383 kalorie, 16G białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 12 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać płatki pieprzu, czosnek, papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 59%. Podobne przepisy to Wiejski Haszysz Z Gotowanymi Jajkami, Wiejski Haszysz Z Jajkami Gotowanymi W Garnku, oraz Stek z gotowanymi jajkami.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, marchew, seler, ziemniaki, kiełbasę, paprykę, czosnek, płatki czerwonej papryki i sól i pieprz, do smaku.
Saute mieszając często, aż ziemniaki i marchew są miękkie, i kiełbasa jest gotowane przez, o 12 protokół.
Doprowadzić średni garnek wody na wolnym ogniu na małym ogniu i dodać ocet. Rozbij jajko w małej miseczce i ostrożnie wsuń do gotującej się wody. Szybko powtórz z pozostałymi jajami. Za pomocą łyżki szczelinowej ostrożnie zagnieść białko każdego jaja wokół żółtka. Kłusować jaja, aż białka będą twarde, lub w pożądanym stopniu doneness, około 3 do 5 minut.
Podziel mieszankę na 4 talerze i polej mieszankę gotowanym jajkiem. Doprawić solą i pieprzem, do smaku i podawać.