Wieczysta zupa: najprostszy bulion z kości, który zrobisz

Wieczysta zupa: najprostszy bulion z kości, który zrobisz
Wieczysta zupa: najłatwiejszy bulion kostny, który zrobisz, to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 412 kalorii, 33g białka, oraz 25 g tłuszczu. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 9535 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka liści laurowych, kurczaka, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć warzywa można śledzić to danie główne z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest super. Spróbuj Jak zrobić domowy bulion z kości, Jak zrobić bulion z kości o niskiej zawartości węglowodanów w garnku Instant, oraz Jak Zrobić Bulion Z Kości W Wolnej Kuchence dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść cały kurczak lub ramę pieczonego kurczaka w powolnej kuchence ze słodką zatoką, czarnym pieprzem i resztkami warzyw, które masz pod ręką. Przykryć przefiltrowaną wodą i gotować na niskim poziomie przez tydzień.Po dwudziestu czterech godzinach możesz zacząć używać bulionu. Jeśli potrzebujesz bulionu lub wywaru, po prostu zanurz chochlę lub miarkę w wolnej kuchence, aby usunąć potrzebną ilość wywaru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Pieczony KurczakPieczony Kurczak
Filtrowana WodaFiltrowana Woda
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
ChochlaChochla
2
Wlać go przez sito o drobnych oczkach lub, najlepiej, filtr do kawy wielokrotnego użytku, który pomoże wyjaśnić bulion. Zastąp bulion wyjęty z wolnej kuchenki równoważną ilością przefiltrowanej wody. Jeśli używasz cały, świeży kurczak, Można również usunąć mięso z kurczaka z wolnej kuchence zgodnie z życzeniem stir-frytki, w zupach lub w pod koniec tygodnia, odcedzić pozostały bulion i wyrzucić lub kompost kości. Kości kurczaka powinny się kruszyć po wciśnięciu między kciuk a palec wskazujący. Ich miękkość wskazuje na to, że znaczna część pożywienia z kości-minerały, aminokwasy-zostały wypłukane z kości i do bulionu, który cieszył się przez cały tydzień. Umyj wkład wolnej kuchenki i zacznij od nowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filtrowana WodaFiltrowana Woda
Kawałki Piersi Z Kurczaka Bez Kości I Skóry (okKawałki Piersi Z Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn