Wieczysta zupa: najprostszy bulion z kości, który zrobisz

Wieczysta zupa: najprostszy bulion z kości, który zrobisz
Wieczysta zupa: najłatwiejszy bulion kostny, który zrobisz, to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 412 kalorii, 33g białka, oraz 25 g tłuszczu. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 9535 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka liści laurowych, kurczaka, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć warzywa można śledzić to danie główne z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest super. Spróbuj Jak zrobić domowy bulion z kości, Jak zrobić bulion z kości o niskiej zawartości węglowodanów w garnku Instant, oraz Jak Zrobić Bulion Z Kości W Wolnej Kuchence dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść cały kurczak lub ramę pieczonego kurczaka w powolnej kuchence ze słodką zatoką, czarnym pieprzem i resztkami warzyw, które masz pod ręką. Przykryć przefiltrowaną wodą i gotować na niskim poziomie przez tydzień.Po dwudziestu czterech godzinach możesz zacząć używać bulionu. Jeśli potrzebujesz bulionu lub wywaru, po prostu zanurz chochlę lub miarkę w wolnej kuchence, aby usunąć potrzebną ilość wywaru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Pieczony KurczakPieczony Kurczak
Filtrowana WodaFiltrowana Woda
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
ChochlaChochla
2
Wlać go przez sito o drobnych oczkach lub, najlepiej, filtr do kawy wielokrotnego użytku, który pomoże wyjaśnić bulion. Zastąp bulion wyjęty z wolnej kuchenki równoważną ilością przefiltrowanej wody. Jeśli używasz cały, świeży kurczak, Można również usunąć mięso z kurczaka z wolnej kuchence zgodnie z życzeniem stir-frytki, w zupach lub w pod koniec tygodnia, odcedzić pozostały bulion i wyrzucić lub kompost kości. Kości kurczaka powinny się kruszyć po wciśnięciu między kciuk a palec wskazujący. Ich miękkość wskazuje na to, że znaczna część pożywienia z kości-minerały, aminokwasy-zostały wypłukane z kości i do bulionu, który cieszył się przez cały tydzień. Umyj wkład wolnej kuchenki i zacznij od nowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filtrowana WodaFiltrowana Woda
Kawałki Piersi Z Kurczaka Bez Kości I Skóry (okKawałki Piersi Z Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn