Wieczysta zupa: najprostszy bulion z kości, który zrobisz

Wieczysta zupa: najłatwiejszy bulion kostny, który zrobisz, to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 412 kalorii, 33g białka, oraz 25 g tłuszczu. Na 1,62 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 9535 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka liści laurowych, kurczaka, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć warzywa można śledzić to danie główne z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest super. Spróbuj Jak zrobić domowy bulion z kości, Jak zrobić bulion z kości o niskiej zawartości węglowodanów w garnku Instant, oraz Jak Zrobić Bulion Z Kości W Wolnej Kuchence dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść cały kurczak lub ramę pieczonego kurczaka w powolnej kuchence ze słodką zatoką, czarnym pieprzem i resztkami warzyw, które masz pod ręką. Przykryć przefiltrowaną wodą i gotować na niskim poziomie przez tydzień.Po dwudziestu czterech godzinach możesz zacząć używać bulionu. Jeśli potrzebujesz bulionu lub wywaru, po prostu zanurz chochlę lub miarkę w wolnej kuchence, aby usunąć potrzebną ilość wywaru.
Wlać go przez sito o drobnych oczkach lub, najlepiej, filtr do kawy wielokrotnego użytku, który pomoże wyjaśnić bulion. Zastąp bulion wyjęty z wolnej kuchenki równoważną ilością przefiltrowanej wody. Jeśli używasz cały, świeży kurczak, Można również usunąć mięso z kurczaka z wolnej kuchence zgodnie z życzeniem stir-frytki, w zupach lub w pod koniec tygodnia, odcedzić pozostały bulion i wyrzucić lub kompost kości. Kości kurczaka powinny się kruszyć po wciśnięciu między kciuk a palec wskazujący. Ich miękkość wskazuje na to, że znaczna część pożywienia z kości-minerały, aminokwasy-zostały wypłukane z kości i do bulionu, który cieszył się przez cały tydzień. Umyj wkład wolnej kuchenki i zacznij od nowa.