Whoopie Pies
Przepis Whoopie Pies można przygotować w około 1 godzinę i 32 minuty . Ten przepis pozwala na przygotowanie 25 porcji, każda z 541 kaloriami , 6 g białka i 29 g tłuszczu . Za 90 centów za porcję przepis ten pokrywa 9% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 osoby wypróbowały i polubiły ten przepis. Ten przepis z Foodnetwork wymaga półsłodkiej czekolady, brązowego cukru, ekstraktu waniliowego i soli morskiej. Niewielu osobom ten deser naprawdę smakował. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 28% . Ta ocena nie jest tak wybitna. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Whoopie Pies , Chocolate Whoopie Pies i Fruit Loop Whoopie Pies .
Instrukcje
Uwaga kucharza: Upewnij się, że wszystkie składniki mają temperaturę pokojową.
Rozgrzej piekarnik do 200°C. Wyłóż dwie blachy do pieczenia papierem pergaminowym.
Przesiej mąkę, kakao, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól na papier pergaminowy. Mikserem elektrycznym na średnio-wysokich obrotach ubij masło i cukry, aż będą lekkie i puszyste, 4 lub 5 minut.
Dodaj jajka, jedno po drugim, mieszając, aż do całkowitego połączenia, zanim dodasz drugie jajko.
Wymieszaj czekoladę i wanilię, upewniając się, że dobrze się połączą. Zmniejsz obroty miksera i powoli dodawaj suche składniki, na zmianę z maślanką, w 3 partiach, zaczynając i kończąc na mieszance mąki. Upewnij się, że wszystko dokładnie się wymiesza.
Nakładaj ciasto na blachy do pieczenia za pomocą łyżki do lodów o pojemności 28 gramów.
Piecz, aż wierzch popęka, około 12 do 15 minut. Ostudź na kratce. Powtórz z pozostałym ciastem.
Rozłóż 2 czubate łyżki nadzienia z serka śmietankowego na połowie ciast. Połącz z pozostałymi połówkami ciasta. Schłodź w lodówce przez 1 godzinę. Przechowuj w szczelnym pojemniku w lodówce do tygodnia i pozostaw do osiągnięcia temperatury pokojowej na 1 godzinę przed podaniem.
Utrzyj serek śmietankowy, masło, sól i ekstrakt migdałowy w mikserze na niskich obrotach z końcówką do ubijania. Powoli dodawaj cukier puder i mieszaj, aż do uzyskania gładkiej konsystencji. W razie potrzeby zeskrob boki i dno miski.;