Whiskey-Dunked Chicken Wings
Whiskey-Dunked chicken Wings to bezglutenowe i bezmleczne hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 26 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 50 i kosztuje 9 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka oryginalnego sosu barbecue, whisky, melasy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest dostarczany przez Kraftrecipes.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Whiskey Barbecue Pieczone Skrzydełka Z Kurczaka, Smoked Whiskey Wings, oraz Truskawki Dunkowane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Połącz sos barbecue, melasę i whisky w dużej misce, aż do wymieszania.
Dodać skrzydła; wrzucić do równomiernie płaszcz.
Rozprowadzić na pokrytej folią blasze do pieczenia.
Piec 35-40 min. albo do końca.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Sparkling Rose, Wino Musujące
Skrzydełka z kurczaka w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Białe mięso jest zazwyczaj w połączeniu z białym winem, aby nie obezwładniać smaku mięsa, więc Chardonnay i sauvignon blanc są bezpiecznymi wyborami. Kurczak przygotowany z sosem pomidorowym lub na pewno sosem z czerwonego wina może i powinien być podawany z czerwonym jak pinot noir. Rezerwowy Chardonnay 7cellars Elway z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
![7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay]()
7cellars Elway ' s Reserve Chardonnay
Elway ' s Reserve Carneros Chardonnay 2018 jest dobrze zbilansowany, prezentując ostre smaki owoców tropikalnych, jabłek i gruszek z lekkimi elementami kwiatowymi. Nuty wanilii dopełniają gładkie, utrzymujące się dębowe wykończenie.Połącz to chrupiące wino z lekkimi potrawami, takimi jak plastry owoców i serów, sałatka z makaronem cytrynowym, pieczony kurczak z ziołami lub budyń waniliowy.