Westwood Retro Burger
Westwood Retro Burger może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4. To danie główne ma 2327 kalorii, 59G białka, oraz 171g tłuszczu na porcję. Za 11,66 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 4 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Jeśli masz pod ręką bourbon, zbożową musztardę dijon, bułeczki sezamowe i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać ocet balsamiczny, możesz podążać za tym daniem głównym z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 2 godziny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Retro", Hot Chicken and Chips Retro, oraz Retro hibachi SOS Fo stek dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Specjalne wyposażenie: 2 szklanki chipsów hickory, moczone przez 30 minut
W przypadku burgera: rozgrzej grill na średnim ogniu. Rozpal swoje zrębki na grillu.
Delikatnie połącz mieloną wołowinę i jagnięcinę.
Posyp bourbonem zmielone mięso i odstaw na 2 minuty. Po namoczeniu burbona w mieszance mięsnej dodaj tłuszcz z kaczki, musztardę, pietruszkę, tymianek, ostry sos, ocet, szalotkę oraz trochę soli i pieprzu. Uważaj, aby nie przesadzić, szczególnie z tłuszczem z kaczki; tłuszcz powinien być równomiernie rozłożony na małe kawałki wielkości główki ołówka. Uformuj 4 placki luźno, na tyle, aby zachowały swój kształt i nie rozpadły się.
Grilluj, umieszczając placki w kształcie litery U na grillu (Grille zewnętrzne na wysokiej i środkowej części lub zrób dobrze węgiel drzewny). Gotuj do średnio wysmażonej, około 4 minut z każdej strony. Pozwól odpocząć w ciepłym miejscu. Opiekaj podzielone bułeczki na grillu, gdy dym się buduje.
Posmaruj połówki cebuli oliwą z oliwek i gotuj na jeszcze gorącym grillu, aż zmiękną, a na zewnątrz zwęglą się. Gdy ostygnie, pokrój w cienkie paski i odstaw na bok.
W ciężkim rondlu na dużym ogniu ugotuj pokrojony w kostkę boczek, aż będzie chrupiący i wytopiony. Dodaj paski cebuli i bourbon i gotuj na wolnym ogniu. Dusić, aż płyn zmniejszy się o połowę, a następnie dodać masło. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 30 minut. Dopraw octem balsamicznym, Dijon, rozmarynem i solą. Zdejmij marmoladę z ognia i wykończ syropem klonowym. Zarezerwuj w ciepłym miejscu do podania (można to zrobić do 2 dni wcześniej).
Połóż hamburgery na dolnych bułkach, nałóż łyżką marmoladę (upewnij się, że masz dużo sosu) i przykryj..
Jeśli nie kapie ci po ramieniu, nie masz wystarczająco dużo sosu, zjedz to głupcze, pospiesz się