Wenecki Krem Smażony: Crema Fritta

Wenecki Krem Smażony: Crema Fritta
Wenecki smażony krem: Crema Fritta może być tylko przystawką, której szukasz. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 394 kalorie. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz bułkę tartą, cukier granulowany, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Helado de Maíz y Crema (lody kukurydziano-kremowe), Torty Z Czarnej Fasoli Z Jajkiem Sadzonym I Awokado Crema, oraz Smażona ryba Tostada z Crema, Salsa Verde i Slaw dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Używając odrobiny oliwy z oliwek, lekko i równomiernie nasmaruj małą blachę do pieczenia lub duży kawałek woskowanego papieru leżący płasko na powierzchni roboczej. Trzymaj nasmarowaną powierzchnię w pobliżu podczas pracy przy płycie kuchennej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)
2
W małym rondlu na małym ogniu podgrzać mleko ciepłe, ale nie bulgotanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
W drugim małym rondlu na małym ogniu połącz żółtka, cukier i wanilię. Używając drewnianej łyżki, stale mieszaj, aż dobrze się połączą, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Dodaj mąkę, mleko i skórkę z cytryny i powoli mieszaj. Pamiętaj, aby użyć drewnianej łyżki do czyszczenia dna patelni co kilka razy, aby nie dopuścić do gotowania jajek i zatkania ich na dnie patelni. Włączyć ciepło do delikatnego medium i nadal mieszając powoli, aż mieszanina zgęstnieje i tworzy bardzo gęsty jednorodny krem ciasto, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do CiastKrem Do Ciast
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, SchłodzoneMasło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego SmażeniaOlej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)Kartonowe Kółko Do Ciasta (6 Cali)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Gdy krem zgęstnieje delikatnie wlać krem na przygotowaną powierzchnię roboczą. Za pomocą szpatułki rozprowadź krem tak, aby tworzył 1 warstwę o grubości 1 cala. Schłodzić przez co najmniej 2 godziny lub przez noc, aż do jędrności.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
6
Gdy krem ostygnie, użyj ostrego noża, aby przeciąć warstwę kremu na 2-calowe kształty (kółka lub kwadraty).
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
7
Napełnij głęboki garnek nie więcej niż w połowie oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
8
Rozgrzać olej na średnim ogniu, aż osiągnie temperaturę 350 stopni F. olej powinien pozostać w tej temperaturze lub wokół tej temperatury przez cały proces gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
9
Podczas gdy olej jest ogrzewanie, umieścić trochę mąki, białka i bułki tartej w oddzielnych płytkich misek. Ostrożnie przecedzić krem 1 na 1 przez mąkę, następnie białka, a następnie bułkę tartą. Pracując w partiach po 6, smażyć placki na złoty kolor. Użyj łyżki szczelinowej lub pająka, aby delikatnie upuścić placki do oleju, uważając, aby nie rozpryskać. Używając tej samej łyżki lub pająka, Usuń gotowe placki na talerz do serwowania. Powtórz proces, aż wszystkie Crema fritta są gotowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Meksykańska CremaMeksykańska Crema
Masło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, SchłodzoneMasło, Pokrojone W 1/2-calową Kostkę, Schłodzone
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
10
Posypać cukrem pudrem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W PlasterkiDo 2 średnich Kiwi, Obranych I Pokrojonych W Plasterki
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn