Wellesley Fudge Cake

Wellesley Fudge Cake
Wellesley Fudge Cake może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 681 kalorii, 8G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 228 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, maślankę, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Ciasto Czekoladowe Wellesley, Przepis na ciasto czekoladowe (mega Czekoladowe Ciasto Krówkowe), oraz Ciasto Mocha Fudge Bundt z polewą Mocha Fudge dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Do ciasta: wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i podgrzej piekarnik do 177°. tłuszcz i mąka dwie 8-calowe kwadratowe lub okrągłe patelnie do pieczenia, a następnie ułóż DNA papierem do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
Mąkę, sodę, proszek do pieczenia i sól wymieszać w misce. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
W małym rondelku rozpuść czekoladę z gorącą wodą. W misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek masło i granulowany cukier zmiksować z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż będzie lekkie i puszyste. Beat w jaja, jeden po drugim, aż włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Wymieszać w jednej trzeciej mieszanki mąki, a następnie 1/2 szklanki maślanki. Powtórz z połową pozostałej mieszanki mąki i pozostałą 1/2 szklanki maślanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)2 Surowe Ciasta Francuskie (9 Cali)
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
5
Dodać pozostałą mieszaninę mąki i ekstrakt z wanilii i wymieszać do połączenia. Zmniejsz prędkość miksera do niskiej i powoli dodaj mieszankę kakaową do momentu włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe KąskiNestle® Toll House® Półsłodkie Czekoladowe Kąski
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Śliwki Duszone Lub Inne OwoceŚliwki Duszone Lub Inne Owoce
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Dodać ciasto do ostatniego wymieszania gumową szpatułką, aby upewnić się, że jest dokładnie połączone. Zeskrobać ciasto na przygotowane Patelnie, wygładzić blaty i delikatnie stuknąć patelnie na powierzchni roboczej, aby osiąść ciasto.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
7
Piec ciasta, aż wykałaczka włożona do środka wychodzi z kilkoma okruchami dołączone, 25 do 30 minut, obracając patelnie w połowie pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
8
Niech ciasto ostygnie w patelniach przez 15 minut. Poprowadź mały nóż na krawędziach ciastek, a następnie odwróć je na stojak z drutu. Odklej pergamin, Odwróć ciasta z prawej strony do góry, i ostudzić całkowicie przed lukier, o 2 godziny. (Ciasta można szczelnie zapakować w folię i przechowywać w temperaturze pokojowej do 2 dni.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki1 Duża żółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
9
Na lukier: wymieszać brązowy cukier, 1/2 szklanki mleka odparowanego, 4 łyżki masła i soli w dużym rondlu i gotować na średnim ogniu, aż pojawią się małe pęcherzyki wokół krawędzi patelni, 4 do 8 minut. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż powstaną duże pęcherzyki i mieszanina zgęstnieje i stał się głęboki złoty kolor, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wiórków Kokosowych6 Uncji Wiórków Kokosowych
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Przełożyć do dużej miski. Wymieszać pozostałą 1/2 szklanki odparowanego mleka i pozostałe 4 łyżki masła, aż mieszanina lekko ostygnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wiórków Kokosowych6 Uncji Wiórków Kokosowych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
11
Dodać czekoladę i wanilię i wymieszać, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
12
Ubij cukier do momentu włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
13
Niech lukier ostygnie do temperatury pokojowej, mieszając od czasu do czasu, około 1 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
14
Linia krawędzie talerza ciasto z paskami papieru pergamin, aby utrzymać talerz czyste podczas montażu ciasto.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala4 Plasterki Pecorino O Grubości 1/4 Cala
15
Umieść jedną z warstw ciasta na talerzu.
16
Rozłóż 1 szklankę lukru na torcie, prawo do krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
17
Drugą warstwę ciasta położyć na wierzchu, lekko docisnąć do przyklejenia, a pozostałą lukier rozłożyć równomiernie na wierzchu i bokach ciasta. Przechowywać w lodówce ciasto, aż lukier jest ustawiony, o 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cukierek Sour Brite Octopus1 Cukierek Sour Brite Octopus
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
18
Przed podaniem wyjąć paski pergaminu z talerza.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn