Wegetariańskie Pierogi Na Parze

Wegetariańskie Pierogi Na Parze
Wegetariańskie pierogi na parze mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 35. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 32 kalorie. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka sosu sojowego, szalotki, imbir i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 2 minuty. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Pierogi na parze, Pierogi Warzywne Na Parze, oraz Pierogi Warzywne Na Parze.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 200 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Pokrój tofu na pół poziomo i połóż między warstwami ręczników papierowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
4
Umieść na talerzu, na górze z innym talerzem i umieść wagę na górze (14-uncyjna puszka warzyw działa dobrze).
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
5
Odstawić na 20 minut. Po 20 minutach pokroić Tofu w kostkę 1/4 cala i umieścić w dużej misce do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
6
Dodaj marchew, kapusta, papryka, szalotki, imbir, kolendra, sos sojowy, hoisin, olej sezamowy, jajko, sól, i pieprz. Lekko wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
Olej SezamowyOlej Sezamowy
Zielona CebulaZielona Cebula
Sos SojowySos Sojowy
KolendraKolendra
KapustaKapusta
MarchewMarchew
ImbirImbir
Sos HoisinSos Hoisin
PieprzPieprz
SólSól
JajkoJajko
7
Aby uformować pierogi, wyjmij 1 wonton opakowanie z opakowania, przykrywając Pozostałe wilgotną szmatką.
8
Delikatnie umyj brzegi owijki wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
9
Umieść 1/2 zaokrąglonej łyżeczki mieszanki tofu na środku opakowania. Kształt według potrzeb. Ustaw na patelni z prześcieradłem i przykryj wilgotną szmatką. Powtarzaj procedurę, aż wszystkie nadzienie zniknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Używając wybranego urządzenia do gotowania na parze, przynieś 1/4 do 1/2 cala wody na wolnym ogniu na średnim ogniu. Spryskaj powierzchnię parowca lekko nieprzywierającym sprayem roślinnym, aby zapobiec przyklejeniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
WodaWoda
11
Umieść tyle pierogów, ile zmieści się w parowcu, nie dotykając się nawzajem. Przykryć i parować przez 10 do 12 minut na średnim ogniu.
12
Wyjąć pierogi z parownika na żaroodporny talerz i wstawić do piekarnika, aby się ogrzały. Powtarzaj, aż wszystkie pierogi zostaną ugotowane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 2 m.
Porcje35
Ocena Zdrowia1
Magazyn