Wegetariańskie Pierogi Na Parze
Wegetariańskie pierogi na parze mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 35. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 32 kalorie. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka sosu sojowego, szalotki, imbir i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 2 minuty. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Pierogi na parze, Pierogi Warzywne Na Parze, oraz Pierogi Warzywne Na Parze.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 200 stopni F.
Pokrój tofu na pół poziomo i połóż między warstwami ręczników papierowych.
Umieść na talerzu, na górze z innym talerzem i umieść wagę na górze (14-uncyjna puszka warzyw działa dobrze).
Odstawić na 20 minut. Po 20 minutach pokroić Tofu w kostkę 1/4 cala i umieścić w dużej misce do mieszania.
Dodaj marchew, kapusta, papryka, szalotki, imbir, kolendra, sos sojowy, hoisin, olej sezamowy, jajko, sól, i pieprz. Lekko wymieszać, aby połączyć.
Aby uformować pierogi, wyjmij 1 wonton opakowanie z opakowania, przykrywając Pozostałe wilgotną szmatką.
Delikatnie umyj brzegi owijki wodą.
Umieść 1/2 zaokrąglonej łyżeczki mieszanki tofu na środku opakowania. Kształt według potrzeb. Ustaw na patelni z prześcieradłem i przykryj wilgotną szmatką. Powtarzaj procedurę, aż wszystkie nadzienie zniknie.
Używając wybranego urządzenia do gotowania na parze, przynieś 1/4 do 1/2 cala wody na wolnym ogniu na średnim ogniu. Spryskaj powierzchnię parowca lekko nieprzywierającym sprayem roślinnym, aby zapobiec przyklejeniu.
Umieść tyle pierogów, ile zmieści się w parowcu, nie dotykając się nawzajem. Przykryć i parować przez 10 do 12 minut na średnim ogniu.
Wyjąć pierogi z parownika na żaroodporny talerz i wstawić do piekarnika, aby się ogrzały. Powtarzaj, aż wszystkie pierogi zostaną ugotowane.