Wegetariańskie Paszteciki Z Twarogiem

Wegetariańskie paszteciki z twarogiem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 269 kalorii, 17g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać mieszankę zupy cebulowej, skondensowany krem z zupy grzybowej, jajka i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Aby zużyć jajka można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Enchiladas Z Twarogiem (Wegetariańskie), Pieczeń Z Twarogiem (Wegetariańskie Klopsy), oraz Muffinki z suszonymi pomidorami i twarogiem (Wegetariańskie) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Jajka ubić do dużej miski. Wymieszać z twarogiem, płatkami owsianymi, kiełkami pszenicy, suchą mieszanką zupy cebulowej i suszonym tymiankiem. Formować na 8 pasztecików.
Rozgrzać olej na patelni na średnim ogniu.
Umieścić paszteciki w oleju i brązowy po obu stronach.
Usuń paszteciki do naczynia do pieczenia 9x13 cali.
Do małej miski wlać skondensowaną zupę. Wymieszać w 1/2 puszki wody (lub mleka) do rozcieńczenia, a następnie zalać pasztecikami.
Piec w rozgrzanym piekarniku, aż zupa będzie bąbelkowa, około 20 minut.