Wegetariański Makaron Cytrusowy Z Chardą Szwajcarską

Wegetariański Makaron Cytrusowy Z Chardą Szwajcarską
Wegetariański makaron cytrusowy ze szwajcarskim Chard może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 600 kalorii, 27g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 2,65 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz koszerną sól i pieprz, bulion warzywny, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Wegetariańska dynia piżmowa i szwajcarska Chard Polenta Lasagna, Smoky Pinto Bean and Swiss Chard Baked Vegetarian Burritos, oraz Zdrowa Grzybowa, Orzo & Szwajcarska Zupa Z Chard {Wegetariańska} & Marathon Update.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni na średnim ogniu, aż migotanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać łodygi chard i doprawić solą i gotować, aż zaczną mięknąć, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
(duża Tuba)(duża Tuba)
3
Dodaj szalotki i gotować, aż zmiękną, dodając kolejną szczyptę soli i czerwone płatki chile, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy (najlepszej Jakości) Do Skropienia
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
(duża Tuba)(duża Tuba)
4
Dodać bulion do garnka z fusilli i dostosować ogień, aby utrzymać energiczny wrzenia i gotować zgodnie ze wskazówkami opakowania, aż makaron ma około 4 minut w lewo w procesie gotowania. Następnie wymieszaj liście chard i gotuj, aż makaron i chard zostaną zrobione. Wymieszaj sok z cytryny i skórkę i dostosuj przyprawę w razie potrzeby. Podzielić na talerze, posypać sumakiem i świeżo startym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
SumakSumak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn