Wegetariański Makaron Cytrusowy Z Chardą Szwajcarską
Wegetariański makaron cytrusowy ze szwajcarskim Chard może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 600 kalorii, 27g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 2,65 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz koszerną sól i pieprz, bulion warzywny, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Wegetariańska dynia piżmowa i szwajcarska Chard Polenta Lasagna, Smoky Pinto Bean and Swiss Chard Baked Vegetarian Burritos, oraz Zdrowa Grzybowa, Orzo & Szwajcarska Zupa Z Chard {Wegetariańska} & Marathon Update.
Instrukcje
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni na średnim ogniu, aż migotanie.
Dodać łodygi chard i doprawić solą i gotować, aż zaczną mięknąć, o 3 protokół.
Dodaj szalotki i gotować, aż zmiękną, dodając kolejną szczyptę soli i czerwone płatki chile, o 2 protokół.
Dodać bulion do garnka z fusilli i dostosować ogień, aby utrzymać energiczny wrzenia i gotować zgodnie ze wskazówkami opakowania, aż makaron ma około 4 minut w lewo w procesie gotowania. Następnie wymieszaj liście chard i gotuj, aż makaron i chard zostaną zrobione. Wymieszaj sok z cytryny i skórkę i dostosuj przyprawę w razie potrzeby. Podzielić na talerze, posypać sumakiem i świeżo startym serem.