Wegetariańska Nadziewana Czerwona Papryka

Wegetariańska Nadziewana Czerwona Papryka
Wegetariańska nadziewana czerwona papryka może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 368 kalorii, 15g białka, oraz 18g tłuszczu. Na 2,46 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz cebulę w średniej kostce, wykałaczki, cukinię w małej kostce i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest przyniesiony przez Chow. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Wegetariańska Nadziewana Czerwona Papryka, Wegetariańska Grillowana Meksykańska Nadziewana Papryka, oraz Wegetariańska papryka nadziewana ze świeżym sosem pomidorowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić średni rondel obficie osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.W międzyczasie rozgrzać odmierzony olej w dużym rondlu na średnim ogniu, aż się połyśnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)
2
Dodać cebulę i czosnek, doprawić solą i pieprzem, i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż zacznie zmiękać, o 5 protokół.Zwiększyć ogień do średniej wysokości, dodać cukinię i doprawić solą i pieprzem. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż rumiane w niektórych miejscach i jeszcze chrupiące-przetargu, o 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
3
Dodaj pastę pomidorową, wymieszaj, aby połączyć i gotuj, aż surowy smak się ugotuje, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
4
Zdjąć patelnię z ognia i odstawić.Gdy woda się zagotuje, dodać kuskus i gotować aż al dente, o 5 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Odcedzić w sitku o drobnej siatce, a następnie spłukać pod zimną wodą do ostygnięcia. Wstrząsnąć nadmiar wody i niech kuskus spuścić w sitku w zlewie podczas przygotowywania papryki, co najmniej 10 protokół.Użyj noża do parowania, aby wyciąć szerokie koło wokół każdej łodygi papryki (jak podczas rzeźbienia jack-o' - lantern), więc skończysz z czapką, którą można wymienić po nadziewaniu papryki; uważaj, aby nie przebić lub zgrać papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
6
Usunąć i wyrzucić wszelkie nasiona i membrany z nasadki i z wnętrza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
7
Posmarować wnętrze papryki olejem i obficie doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
8
Przełożyć odsączony kuskus do dużej miski; dodać zarezerwowaną mieszankę cebula-cukinia, sery i bazylia; i wymieszać, aby połączyć. Doprawić solą i pieprzem w razie potrzeby.Równomiernie podzielić nadzienie między papryki. Wymień nasadki i wciśnij każdą nasadkę do wypełnienia. Przebić 3 wykałaczki przez każdą czapkę i z boku pieprzu, aby zabezpieczyć czapki na grillu. Odstawić, aż będzie gotowy do grillowania. (Jeśli farsz papryki więcej niż 30 minut przed grillowaniem, przykryć i przechowywać w lodówce do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
9
Niech papryki siedzieć w temperaturze pokojowej przez co najmniej 30 minut przed grillowaniem tak, że gotować szybciej i bardziej równomiernie.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
10
Podgrzać grill węglowy lub gazowy do medium (około 177° do 450 ° F).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
11
Umieścić nadziewane papryki na ich stronach i zamknąć grill.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
12
Zwijaj każdą paprykę ćwierć obrotu co 7 minut, aby ugotować wszystkie cztery strony. Papryka jest gotowa, gdy nadzienie jest gorące, skórki są dobrze zwęglone, a miąższ jest miękki w dotyku, około 30 minut całkowitego czasu grillowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
10 Białych Bułek Obiadowych10 Białych Bułek Obiadowych
13
Paprykę wyjąć na półmisek, ostudzić na 5 minut i wyjąć wykałaczki. Jeśli służy jako dodatek, pokroić paprykę na pół pionowo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia52
Magazyn