Wegetariańskie Faszerowane Grzyby
Wegetariańskie Grzyby Nadziewane może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis zawiera 14 porcji z 45 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Za 22 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Udaj się do sklepu i podnieś sól, pietruszkę, bazylię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. Przynosi ci smak domu. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Wegetariańskie Faszerowane Grzyby, Wegetariańskie Faszerowane Grzyby, oraz Wegetariańskie Faszerowane Grzyby.
Instrukcje
Usuń łodygi z grzybów i posiekaj; odłóż czapki grzybowe na bok. Na dużej patelni nieprzywierającej pokrytej sprayem do gotowania podsmaż łodygi i cebulę na oleju do miękkości. Dodaj bułkę tartą, mięso i przyprawy; gotuj, aż bułka tarta lekko się zrumieni. Lekko ostudzić.
Rzeczy do czapek grzybowych.
Miejsce w 15. x 10-w. x 1-w. blacha do pieczenia pokryta sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub do podgrzania, a grzyby będą miękkie.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Faszerowany grzyb można łączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Bodega Norton Brut rosé. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
![Bodega Norton Brut Rose]()
Bodega Norton Brut Rose
Intensywne aromaty czerwonych owoców, truskawek i jagód. Młody, świeży. Przyjemny z długim wykończeniem.