Wegańskie: tosty owsiane z syropem klonowym, Żurawina, i maliny

Wegańskie: tosty płatki owsiane z syropem klonowym, Żurawina, i maliny może być tylko poranny posiłek szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 209 kalorii, 7G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, żurawinę i maliny, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 545 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest idealny do Boże Narodzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Brzoskwinie i krem kokosowy pieczone płatki owsiane Bananan z brzoskwiniowym syropem klonowym (wegańskie, bezglutenowe), Chrupiące okrągłe polenta ze świeżymi figami, malinami i syropem klonowym, oraz Gruszki z syropem klonowym, pekanami i żurawiną-Mikrofalówka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzewaj owies w średnim rondlu na średnim ogniu, mieszając i podrzucając stale, aż rozwinie się bladobrązowy i orzechowy aromat, około 3 minut.
Dodaj wodę, jagody, cukier i sól. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, a następnie zmniejszyć do gołego gotować.
Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż płatki owsiane są gotowane i jagody zmiękną, w sumie około 20 minut. Delikatnie rozgnieść jagody tylną drewnianą łyżką, gdy gotują, aby je rozerwać.
Podawać natychmiast, skropić syropem klonowym przy stole.