Wegańskie Quesadillas Z Czarnej Fasoli
Nigdy nie można mieć zbyt wiele meksykańskich przepisów, więc dać Wegańskie quesadillas Black Bean spróbować. Jedna porcja zawiera 349 kalorii, 17g białka, oraz 5G tłuszczu. Na 79 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Mieszanka mielonego kminku, sól, chili w proszku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Z łyżeczką wynik 77%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Quesadillas Z Czarnej Fasoli, Quesadillas Z Czarnej Fasoli, oraz QUESADILLAS z indyka i Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zmiksuj wielką fasolę Północną, 3/4 szklanki pomidorów i czosnek w robocie kuchennym, aż będzie gładka; dodaj drożdże odżywcze, kminek, chili w proszku,sól i płatki czerwonej papryki i ponownie zmiksuj.
Przenieść mieszaninę fasoli do miski. Wymieszać czarną fasolę i 1/4 szklanki pomidorów do mieszanki fasoli.
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni na średnim ogniu.
Tortillę ułożyć na rozgrzanym oleju.
Rozłóż około 1/4 szklanki nadzienia na tortillę.
Umieść kolejną tortillę na wierzchu nadzienia; gotuj, aż nadzienie się ogrzeje, około 10 minut.
Spryskaj górną tortillę sprayem do gotowania i odwróć quesadillę, aby ugotować drugą stronę, aż lekko zbrązowieje, 3 do 5 minut. Powtórz z pozostałymi tortillami i nadzieniem.