Wegańskie naleśniki z syropem cynamonowym bananowym

Wegańskie naleśniki z syropem cynamonowym bananowym
Wegańskie naleśniki z syropem cynamonowo-bananowym mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 195 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 29 centów za porcję. 67 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka bananów, cukru, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Naleśniki Bananowe Z Cynamonowym Syropem Klonowym, Naleśniki bananowe z syropem cynamonowo-śmietankowym, oraz Cały banan, naleśniki pszenne z cynamonem, masło orzechowe, syrop.

Instrukcje

1
Na patelni, pieczona mąka migdałowa do złotego brown.In miskę wymieszać, mąkę uniwersalną, prażoną mąkę migdałową, 2 łyżki cukru i proszek do pieczenia. Wymieszać z migdałami plus.
Składniki, których będziesz potrzebować
Naturalne SkrócenieNaturalne Skrócenie
1 1/3 Szklanki Melasy1 1/3 Szklanki Melasy
Piekarzy Lub Najdrobniejszego CukruPiekarzy Lub Najdrobniejszego Cukru
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Whisk until smooth.In patelnia, podgrzać 1/2 łyżki oliwy z oliwek i umieścić 1/2 ciasta naleśnikowego. Gotować, aż pojawią się bąbelki na powierzchni i zaczną ustawiać się wokół krawędzi naleśnika. Następnie flip z łopatką i gotować, aż złoty rumiane z drugiej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Na talerzu umieścić naleśnik.
4
Podgrzać 1/2 łyżki oliwy z oliwek w tej samej patelni i zrobić 1 więcej naleśnika.Banana obrać i pokroić cienko crosswise.In rondel, podgrzać wodę, 3 łyżki cukru i cynamon. Doprowadzić do wrzenia. Kiedy się zagotuje i lepi, zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i dodaj banany. Wymieszać, aby dobrze pokryć. Gotować na wolnym ogniu, aż banany będą miękkie.Wyłącz ogrzewanie i połóż na naleśnikach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Papier RyżowyPapier Ryżowy
Ciasto Z żurawinąCiasto Z żurawiną
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)4 Uncje Przetworzonego, Lekkiego Amerykańskiego Sera (zalecany: Velveeta Light)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn