Wegańskie Masło Orzechowe Blondies
Wegańskie masło orzechowe Blondies jest bezmleczne przyprawa. Ten przepis służy 16. Na 15 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 196 kalorii. Udaj się do sklepu i odebrać proszek do pieczenia, , mąka uniwersalna, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 36 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest dostarczany przez Go Dairy Free. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Z łyżeczką wynik 0%, to danie jest improvable. Podobne przepisy to Masło orzechowe i czekolada blondies-wegańskie i bezglutenowe, Peanut Butter ' Blondies-Gluten Free & Vegan & Ultra Low Sugar, oraz Peanut Butter Blondies with Peanut Butter Cups.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Lekko posmaruj metalowe naczynie do pieczenia 8×8.
W misce, wymieszać brązowy cukier, masło orzechowe, i olej.
Wymieszać w napoju mlecznym i wanilii.
Wymieszać z mąką, solą i proszkiem do pieczenia.
Po uzyskaniu mąki nieco wymieszane, łatwiej jest po prostu użyć rąk do zagniatania ciasta do miękkości. Będzie bardzo gęsty i sam się nie rozprzestrzeni.
Ciasto przełożyć na patelnię do pieczenia i wcisnąć na miejsce.
Posypać orzeszki ziemne i lekko wcisnąć je do góry, jeśli używasz.
Piec przez 22 do 25 minut, krawędzie powinny być ledwo zabarwione. Góra będzie miękka, w porządku.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić całkowicie przed krojeniem.