Wegańskie Batony Figgy

Wegańskie Batony Figgy
Wegańskie bary Figgy może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten wegański przepis służy 16 i kosztuje 39 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 84 kalorie. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz regularne, sos jabłkowy, figi i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest dostarczany przez Go Dairy Free. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co jest raczej złe. Spróbuj Wegańskie Batony Figgy, Figgy Bary, oraz Figgy Jam! dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Odetnij łodygi fig i włóż je, daktyle i migdały do robota kuchennego. Zmielić na grubą pastę. Wymieszaj pozostałe składniki nadzienia (stopniowo dodawaj do wody) i przetwarzaj do wymieszania. Odstawić.Rozgrzej piekarnik do 375 F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
DaktyleDaktyle
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Połącz suche składniki w misce do mieszania.Wymieszać mokre składniki, dobrze wymieszać do gęstej konsystencji (jeśli mieszanina jest jeszcze trochę mokra, pozostaw ją na kilka minut, zanim kontynuuj mieszanie).Naciśnij połowę mieszanki skorupy na dnie naoliwionej, ośmiocalowej kwadratowej patelni do ciasta (użyj drewnianej łyżki).
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
1 łyżka Naturalnego Smalcu1 łyżka Naturalnego Smalcu
3
Rozprowadzić mieszaninę fig równomiernie na skórce.Wygładzić pozostałą mieszaninę skorupy nad nadzieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
4
Piec przez około 30 minut, lub do lekko rumiane.Pozostawić do całkowitego ostygnięcia przed cięciem na pręty (proponuję odczekać co najmniej kilka godzin, przed cięciem).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia4
Magazyn