Weekendowe Wyzwanie Z Książką Kucharską #14

Weekendowe Wyzwanie Z Książką Kucharską #14
com/przepisy / irish-weekend-fry-up-152861">Irish Weekend Fry-Up, oraz Le Weekend Cake dla podobnych receptur.

Składniki

150papryka habaneromałe liście szpinaku, umyte i suszonemałe liście szpinaku, umyte i suszone1bagietkabagietka5trochę posiekanej cukiniikiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki5trochę posiekanej cukiniiW misce umieść różne Grochy, a następnie szpinak, bazylia, mięta, pietruszka, dymka i cebula sałatkowa. Skropić trochę sosem cytrynowym i dobrze wrzucićW misce umieść różne Grochy, a następnie szpinak, bazylia, mięta, pietruszka, dymka i cebula sałatkowa. Skropić trochę sosem cytrynowym i dobrze wrzucić5trochę posiekanej cukiniiCrostiniCrostini5trochę posiekanej cukiniiUmieść stos sałatki na każdym talerzu i umieść dwa crostini z boku. Skropić oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i mielonym świeżym czarnym pieprzemUmieść stos sałatki na każdym talerzu i umieść dwa crostini z boku. Skropić oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i mielonym świeżym czarnym pieprzem5trochę posiekanej cukiniiJukonJukon1501 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweJukonJukon1garść2 op.plastrów białych grzybów2 op.plastrów białych grzybów1garśćliście pietruszki płaskiejliście pietruszki płaskiej1garśćliście miętyliście mięty2warzywo (np. szpinak)świeże liście tymiankuświeże liście tymianku180papryka habaneroKozi twarog lub miękki kozi ser [użyłam koziego sera Westhaven]Kozi twarog lub miękki kozi ser [użyłam koziego sera Westhaven]5trochę posiekanej cukiniiSos CytrynowySos Cytrynowy5trochę posiekanej cukiniiSok z cytryny, musztardę i tymianek umieścić w misce i ubić na oleju. Doprawić do smaku solą i świeżo zmielonym pieprzem. Przechowywać w lodówce do momentu użyciaSok z cytryny, musztardę i tymianek umieścić w misce i ubić na oleju. Doprawić do smaku solą i świeżo zmielonym pieprzem. Przechowywać w lodówce do momentu użycia501 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeży sok z cytrynyświeży sok z cytryny5trochę posiekanej cukiniiPo blanszowaniu groszku, groszku śnieżnego i groszku cukrowego schłodzić je w lodowatej wodzie, aby zatrzymać dalsze gotowanie i zachować żywy zielony kolorPo blanszowaniu groszku, groszku śnieżnego i groszku cukrowego schłodzić je w lodowatej wodzie, aby zatrzymać dalsze gotowanie i zachować żywy zielony kolor155papryka habaneroświeżo ugotowany groszek, blanszowany aż do miękkościświeżo ugotowany groszek, blanszowany aż do miękkości1małecebula czerwona, pokrojona drobnocebula czerwona, pokrojona drobno6[Serwery-pochodzą z klasycznego E ' co Philipa Johnsona][Serwery-pochodzą z klasycznego E ' co Philipa Johnsona]5trochę posiekanej cukiniiSałatka to temat przewodni tej edycji weekendowego wyzwania kulinarnego prowadzonego przez Tami z Running with PincetaSałatka to temat przewodni tej edycji weekendowego wyzwania kulinarnego prowadzonego przez Tami z Running with Pinceta5trochę posiekanej cukiniisól i świeżo zmielony pieprzsól i świeżo zmielony pieprz1garśćgroszek śnieżny (mange-tout), przycięty i blanszowany, aż będzie miękkigroszek śnieżny (mange-tout), przycięty i blanszowany, aż będzie miękki5trochę posiekanej cukiniiSałatka ze szpinaku, groszku, mięty i ciepłego koziego sera CrostiniSałatka ze szpinaku, groszku, mięty i ciepłego koziego sera Crostini1dymka/cebula dymka, plasterkidymka/cebula dymka, plasterki1garśćgroszek cukrowy, przycięty i blanszowany, aż będzie miękkigroszek cukrowy, przycięty i blanszowany, aż będzie miękki1Slicebagietka pod kątem daje 12 plastrów. Toast po obu stronach. Każdy plasterek posmarować odrobiną koziego sera, a następnie umieścić pod małym grillem, aby po prostu ogrzać serbagietka pod kątem daje 12 plastrów. Toast po obu stronach. Każdy plasterek posmarować odrobiną koziego sera, a następnie umieścić pod małym grillem, aby po prostu ogrzać ser1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreomusztarda pełnoziarnistamusztarda pełnoziarnista5trochę posiekanej cukiniiPin ItPin It5trochę posiekanej cukiniiTagged with Weekendowe wyzwanie książki kucharskiejTagged with Weekendowe wyzwanie książki kucharskiej
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia72
Magazyn