Weekendowe Wyzwanie Z Książką Kucharską #14

Weekendowe Wyzwanie Z Książką Kucharską #14
com/przepisy / irish-weekend-fry-up-152861">Irish Weekend Fry-Up, oraz Le Weekend Cake dla podobnych receptur.

Składniki

1501 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.małe liście szpinaku, umyte i suszonemałe liście szpinaku, umyte i suszone1bagietkabagietka5krewetki i żyłkikiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki5krewetki i żyłkiW misce umieść różne Grochy, a następnie szpinak, bazylia, mięta, pietruszka, dymka i cebula sałatkowa. Skropić trochę sosem cytrynowym i dobrze wrzucićW misce umieść różne Grochy, a następnie szpinak, bazylia, mięta, pietruszka, dymka i cebula sałatkowa. Skropić trochę sosem cytrynowym i dobrze wrzucić5krewetki i żyłkiCrostiniCrostini5krewetki i żyłkiUmieść stos sałatki na każdym talerzu i umieść dwa crostini z boku. Skropić oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i mielonym świeżym czarnym pieprzemUmieść stos sałatki na każdym talerzu i umieść dwa crostini z boku. Skropić oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i mielonym świeżym czarnym pieprzem5krewetki i żyłki1 C. białego cukru1 C. białego cukru1501 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 C. białego cukru1 C. białego cukru1garść2 op.plastrów białych grzybów2 op.plastrów białych grzybów1garśćliście pietruszki płaskiejliście pietruszki płaskiej1garśćliście miętyliście mięty2Batoniki toffi Heathświeże liście tymiankuświeże liście tymianku1801 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.Kozi twarog lub miękki kozi ser [użyłam koziego sera Westhaven]Kozi twarog lub miękki kozi ser [użyłam koziego sera Westhaven]5krewetki i żyłkiSos CytrynowySos Cytrynowy5krewetki i żyłkiSok z cytryny, musztardę i tymianek umieścić w misce i ubić na oleju. Doprawić do smaku solą i świeżo zmielonym pieprzem. Przechowywać w lodówce do momentu użyciaSok z cytryny, musztardę i tymianek umieścić w misce i ubić na oleju. Doprawić do smaku solą i świeżo zmielonym pieprzem. Przechowywać w lodówce do momentu użycia501 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeży sok z cytrynyświeży sok z cytryny5krewetki i żyłkiPo blanszowaniu groszku, groszku śnieżnego i groszku cukrowego schłodzić je w lodowatej wodzie, aby zatrzymać dalsze gotowanie i zachować żywy zielony kolorPo blanszowaniu groszku, groszku śnieżnego i groszku cukrowego schłodzić je w lodowatej wodzie, aby zatrzymać dalsze gotowanie i zachować żywy zielony kolor1551 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.świeżo ugotowany groszek, blanszowany aż do miękkościświeżo ugotowany groszek, blanszowany aż do miękkości1małecebula czerwona, pokrojona drobnocebula czerwona, pokrojona drobno6[Serwery-pochodzą z klasycznego E ' co Philipa Johnsona][Serwery-pochodzą z klasycznego E ' co Philipa Johnsona]5krewetki i żyłkiSałatka to temat przewodni tej edycji weekendowego wyzwania kulinarnego prowadzonego przez Tami z Running with PincetaSałatka to temat przewodni tej edycji weekendowego wyzwania kulinarnego prowadzonego przez Tami z Running with Pinceta5krewetki i żyłkisól i świeżo zmielony pieprzsól i świeżo zmielony pieprz1garśćgroszek śnieżny (mange-tout), przycięty i blanszowany, aż będzie miękkigroszek śnieżny (mange-tout), przycięty i blanszowany, aż będzie miękki5krewetki i żyłkiSałatka ze szpinaku, groszku, mięty i ciepłego koziego sera CrostiniSałatka ze szpinaku, groszku, mięty i ciepłego koziego sera Crostini1dymka/cebula dymka, plasterkidymka/cebula dymka, plasterki1garśćgroszek cukrowy, przycięty i blanszowany, aż będzie miękkigroszek cukrowy, przycięty i blanszowany, aż będzie miękki1Slicebagietka pod kątem daje 12 plastrów. Toast po obu stronach. Każdy plasterek posmarować odrobiną koziego sera, a następnie umieścić pod małym grillem, aby po prostu ogrzać serbagietka pod kątem daje 12 plastrów. Toast po obu stronach. Każdy plasterek posmarować odrobiną koziego sera, a następnie umieścić pod małym grillem, aby po prostu ogrzać ser1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreomusztarda pełnoziarnistamusztarda pełnoziarnista5krewetki i żyłkiPin ItPin It5krewetki i żyłkiTagged with Weekendowe wyzwanie książki kucharskiejTagged with Weekendowe wyzwanie książki kucharskiej
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia72
Magazyn