(Web Exclusive) Runda 2: Cebula Nadziewana Ziemniakami

(Web Exclusive) Runda 2: Cebula Nadziewana Ziemniakami
Need a przystawka bezglutenowa? (Web Exclusive) Runda 2: cebula nadziewane ziemniakami może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 343 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 1,32 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz cebulę, czosnek, sałatka ziemniaczana, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 32 minuty. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 40%. Podobne przepisy to Cebula Nadziewana Ziemniakami, Okrągły Stek Z Cebulą, oraz Okrągły stek Bawarski z czerwoną cebulą i makaronem.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Pokroić górną trzecią od każdej cebuli i odstawić; zapisać szczyty. Pokrój X w wewnętrzne 2/3 każdej cebuli. Za pomocą łyżki wyjąć wewnętrzną 2/3 porcję cebuli tworząc miskę. Wewnętrzną część każdej cebuli pokroić w kostkę, na desce do krojenia i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
W małej misce wymieszać rozdrobniony ser z sałatką ziemniaczaną. Równomiernie podzielić mieszankę ziemniaczanąw każdej misce cebuli i przykryć zarezerwowanym wierzchem cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Nutą Philadelphia®, PodzieloneZ Nutą Philadelphia®, Podzielone
Sałatka ZiemniaczanaSałatka Ziemniaczana
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Umieścić na blasze do pieczenia i piec przez 20 minut lub aż cebula zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
6
Doprowadzić średni garnek osolonej wody do wrzenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
7
Dodać ziemniaki i gotować przez 8 protokół lub do lekko miękki. Odcedź, umieść w dużej misce i pozostaw do ostygnięcia, aż lekko się ogrzeje.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Podczas gotowania ziemniaków, Ustaw grill lub patelnię grillową do bezpośredniego gotowania na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
9
Umieść szalotki na gorącym naoliwionym grillu i gotuj przez 4 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
10
Przełożyć na deskę do krojenia i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
11
Do miski z ziemniakami dodać majonez, śmietanę, musztardę, czosnek, sól i pieprz i delikatnie wymieszać, aż dobrze wymieszane i ziemniaki są pokryte. Pokrój grillowane szalotki i wymieszaj z ziemniakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
12
Podawać natychmiast lub przechowywać w lodówce do 2 dni.
TrudnośćŚredni
Gotowe W32 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn