Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj warzyw Fritto Misto (di Verdura). Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 735 kalorii, 21g białka, oraz 46 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $8.22 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, kalafior, brokuły i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 87%. Spróbuj Fritto Misto, Fritto Misto, oraz Fritto Misto dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
2
Umieść duży talerz pokryty ręcznikiem w piekarniku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne Posypki
3
Rozgrzać olej do 370 F na 6-calowej patelni z koszem. Dodać ciasto mieszając razem mąkę, kaszę manną, proszek do pieczenia i sól. Powoli dodawać zimną wodę, mieszając, aż powstanie gładkie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Plus 2 łyżeczki Zimnego Masła, Podzielone
Nie Z Lokalnego Ogrodu
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodać olej i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-
5
Aby ugotować, zanurzyć warzywa w kolejności składników w jak najmniejszym cieście i smażyć, aż każdy będzie złoty i chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Różne Krakersy Lub Chipsy Pita
6
Odcedzić po usmażeniu na ręcznikach papierowych. Po odsączeniu układamy na półmisku. Poruszaj się szybko-każde warzywo powinno zająć maksymalnie 3 do 4 minut. Po zakończeniu z kwiatami cukinii, posypać cały półmisek koszerną solą i podawać od razu z cytrynowymi klinami.