Warzywa z sosem winegret

Warzywa z sosem winegret
Nigdy nie można mieć zbyt wielu przepisów na dodatki, więc wypróbuj warzywa z sosem winegret. Jedna porcja tego dania zawiera około 2 g białka , 7 g tłuszczu i łącznie 92 kalorie . Ten bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i laktoowowegetariański przepis jest przeznaczony dla 6 osób i kosztuje 39 centów za porcję . Tylko kilka osób przygotowało ten przepis, a jedna powiedziałaby, że trafił w dziesiątkę. Udaj się do sklepu i kup paprykę, oliwę z oliwek, cukinię i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Od przygotowania do podania na talerzu ten przepis zajmuje około 20 minut . Jest on dostarczany przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 83% , co jest znakomitym wynikiem. Bardzo podobne do tego przepisu są : Jedna zupa na dwa sposoby: warzywa z kawałkami warzyw i krem z warzyw , Zielona sałatka z winegretem z granatów i dodatkiem sera koziego oraz Azjatycka sałatka z gruszką i gorgonzolą z winegretem z granatów .

Instrukcje

1
Umieść brokuły w koszyku do gotowania na parze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (14 Uncji) Puszka Bulionu Z Kurczaka1 (14 Uncji) Puszka Bulionu Z Kurczaka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pasternaki, Obrane I Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm2 średnie Pasternaki, Obrane I Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
2
Umieść w rondlu na 1 cal wody. Doprowadź do wrzenia; przykryj i gotuj na parze przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
3
Dodaj cukinię i żółtą paprykę; przykryj i gotuj na parze przez 2 minuty lub do momentu, aż warzywa będą chrupiące i miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka żółtaPapryka żółta
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
4
W słoiku z dobrze dopasowaną pokrywką wymieszaj oliwę, ocet, czosnek, sól i tymianek; dobrze wstrząśnij.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
5
Przełóż warzywa do miski, dodaj sos i wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia46
Magazyn