Warzywa Pieczone
Pieczone warzywa to bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 115 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. 2457 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Mieszanka soli i pieprzu, dyni, rozmaryn, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 99%, co jest super. Spróbuj Rootin 'tootin' palone korzenie-prażone warzywa korzeniowe w papierze, Farro Z Pieczonych Warzyw I Pieczonych Pomidorów Dressing Przepis, oraz Pieczone warzywa z pieczonym hummusem pieprzowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 475 stopni F (245 stopni C).
W dużej misce, połączyć squash, czerwona papryka, słodkie ziemniaki, i Yukon złote ziemniaki. Oddzielić ćwiartki czerwonej cebuli na kawałki i dodać je do mieszaniny.
W małej misce wymieszaj tymianek, rozmaryn, oliwę z oliwek, ocet, sól i pieprz. Wrzucić z warzywami, aż zostaną pokryte.
Rozprowadzić równomiernie na dużej patelni.
Piec przez 35 do 40 minut w nagrzanym piekarniku, mieszając co 10 minut, lub do momentu, gdy warzywa są gotowane i rumiane.