Warzywa Pieczone

Warzywa Pieczone
Pieczone warzywa to bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja zawiera 115 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. 2457 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Mieszanka soli i pieprzu, dyni, rozmaryn, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 99%, co jest super. Spróbuj Rootin 'tootin' palone korzenie-prażone warzywa korzeniowe w papierze, Farro Z Pieczonych Warzyw I Pieczonych Pomidorów Dressing Przepis, oraz Pieczone warzywa z pieczonym hummusem pieprzowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 475 stopni F (245 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, połączyć squash, czerwona papryka, słodkie ziemniaki, i Yukon złote ziemniaki. Oddzielić ćwiartki czerwonej cebuli na kawałki i dodać je do mieszaniny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Yukon Gold PotatoYukon Gold Potato
Papryka CzerwonaPapryka Czerwona
Słodkie ZiemniakiSłodkie Ziemniaki
Cebula CzerwonaCebula Czerwona
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
W małej misce wymieszaj tymianek, rozmaryn, oliwę z oliwek, ocet, sól i pieprz. Wrzucić z warzywami, aż zostaną pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
RozmarynRozmaryn
OcetOcet
PieprzPieprz
TymianekTymianek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Rozprowadzić równomiernie na dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Piec przez 35 do 40 minut w nagrzanym piekarniku, mieszając co 10 minut, lub do momentu, gdy warzywa są gotowane i rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia58
Magazyn