Warzywa Korzeniowe Pieczone W Miodzie
Pieczone w miodzie warzywa korzeniowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 146 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sól, miód, brukiew i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 74%. Podobne przepisy to Warzywa Korzeniowe Pieczone W Miodzie, Warzywa Korzeniowe Pieczone W Miodzie, oraz Miód Pieczone Warzywa Korzeniowe.
Instrukcje
Połączyć miód, margarynę i sól w dużej misce; dobrze wymieszać.
Dodać marchew i rutabaga; wrzucić do herbu warzywa.
Ułóż warzywa w jednej warstwie na patelni z galaretką o wymiarach 15 x 10 cali pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 375 przez 1 godzinę lub aż warzywa będą miękkie, mieszając od czasu do czasu.
Uwaga: w razie potrzeby Zastąp roztopioną margarynę "squeeze" lub płynną margaryną.