Warzywa buraczane z Oregano i fetą
Buraki z Oregano i Fetanem to bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Ta przystawka ma 37 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz oregano, oliwę z oliwek, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 87%. Spróbuj Golden Beet & beet Greens Pasta z Ricottanem i serem Feta, Pieczona Frittata z buraków, szalotki i koziego sera, oraz Gnocchi z buraków i ricotty z suszonymi buraczkami i Starzonymi balsamicznymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Buraki opłukać; dobrze osuszyć.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać buraki; przykryć i gotować, mieszając od czasu do czasu, 1 1/2 do 2 minut lub aż warzywa więdną. Zmniejszyć ogień do niskiej; dodać oregano i pieprz.
Gotować, odkryte, 5 minut lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Z ognia wyjąć zieleninę buraczaną, dodać sok z cytryny i delikatnie wymieszać.
Każdą porcję posypać serem feta.