Warstwy szynki i kiełbasy

Warstwy szynki i kiełbasy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj szynki i kiełbasy Stratan. Jedna porcja zawiera 541 kalorii, 29g białka, oraz 36 g tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje $2.1 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka bulionu z kurczaka, pieczona szynka, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Warstwy Kiełbasy, Warstwy jajek i kiełbasek, oraz Włoskie Warstwy Kiełbasy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
2
Rozłóż chleb na 2 duże blachy do pieczenia i piec w górnej i dolnej części piekarnika przez 10 minut, lub aż złoty i chrupiące; przesuń patelnie z góry na dół iz przodu do tyłu w połowie.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
3
W dużej emaliowanej żeliwnej zapiekance rozpuść masło w oliwie z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
świeża Resztkaświeża Resztka
4
Dodaj cebulę, seler i jalapeo i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając, aż zmiękną, 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
5
Dodać włoskie kiełbaski i gotować, rozbijając wszelkie duże kawałki, aż nie będzie już różowy, 8 protokół. Wymieszać z szynką, andouille, tymiankiem, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Włoska KiełbasaWłoska Kiełbasa
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Około 1,5C Ciemnej Zasmażki. Im Ciemniejsza Tym Lepsza. Tylko Upewnij Się, że Nie Jest Przypalona.Około 1,5C Ciemnej Zasmażki. Im Ciemniejsza Tym Lepsza. Tylko Upewnij Się, że Nie Jest Przypalona.
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
6
Przełożyć do dużej miski do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Do mięsa dodać Gruyre, parmezan i chleb. W innej misce, ubić jajka, bulion i pół na pół i dodać do mieszanki mięsa i chleba; wrzucić, aż równomiernie wymieszane i zwilżone. Przykryć warstwy plastikiem i przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Takie Jak M&m'sTakie Jak M&m's
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
9
Masło 4-quart szklane lub ceramiczne naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztkaświeża Resztka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
10
Przełożyć warstwy na przygotowane naczynie do pieczenia i wygładzić powierzchnię. Posmarować dużą blachą folii i przykryć nią naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Resztkaświeża Resztka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
11
Piec warstwy w środku piekarnika przez 30 minut, lub aż ledwo ustawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
12
Wyjąć folię i piec przez 45 minut dłużej, lub aż warstwy jest bulgotanie i wierzch jest złoty i chrupiący.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
13
Ostudzić przez 15 minut przed podaniem
14
Zrobić z wyprzedzeniem: upieczone warstwy można przechowywać w temperaturze pokojowej do 4 godzin. Podgrzać przed podaniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia9
Magazyn