Warstwowy Dip Fasolowy

Warstwowy Dip Fasolowy
Warstwowy Dip fasolowy wymaga ok. 7 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 80 kalorii, 4G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. W cenie 57 centów za porcję, ten przepis można uznać za bardzo przyjazny dla budżetu. Jeśli masz salsę, guacamole, preshredded 4-ser meksykańska mieszanka sera, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest idealny do Super Bowl. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 29%. Spróbuj Warstwowy Dip Fasolowy, Southwestern Layered Bean Dip, oraz Layered Bean Taco Dip dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Fasolę i śmietanę połączyć w małej misce, mieszając do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Rozprowadzić mieszaninę na dnie płytkiego naczynia 1-quart.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
3
Rozprowadzić guacamole na mieszaninie fasoli. Top z salsą; posypać serem, pomidorem i zieloną cebulą. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
Hot Dogi, GrillowaneHot Dogi, Grillowane
SerSer
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
PomidorPomidor
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
TrudnośćŁatwy
Gotowe W7 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia3
Magazyn