Warstwowa Południowo-Zachodnia Sałatka z chleba kukurydzianego i indyka
Warstwowa Południowo-Zachodnia Sałatka z chleba kukurydzianego i indyka wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Na 2,37 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 973 kalorie, 33g białka, oraz 72 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka maślanki ranczo dressing, seler, pomidory, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć maślankę, można śledzić to danie główne z Placek Maślany jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%, co jest dobre. Podobne przepisy to Southwest Layered Cornbread Salad, Warstwowa sałatka z chleba kukurydzianego i indyka, oraz Turcja & Cornbread Southwest Patelnia.
Instrukcje
Przygotować chleb kukurydziany zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; ostudzić i pokruszyć. Odstawić.
Wymieszać razem dressing i maślankę do wymieszania.
Warstwa pokruszony chleb kukurydziany, rozdrobniona sałata, a następnie 8 składników równomiernie do 6 (3-do 4-cup) szklane Pojemniki; łyżka połowę mieszaniny opatrunku równomiernie na wierzchy. Przykryć i schłodzić co najmniej 3 godziny lub do 24 godzin.
Tuż przed podaniem posypać zieloną cebulką.
Podawać z pozostałą połową mieszanki opatrunkowej na boku.
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy 3-kubkowych słoików w kształcie markiza z pokrywką i pierścieniem śrubowym. Aby znaleźć sprzedawcę, odwiedź www.leifheitusa.com lub zadzwoń pod bezpłatny numer 1-866-695-
Warstwa połowa każdego z pokruszonego chleba kukurydzianego, rozdrobniona sałata, a następnie 8 składników w dużej szklanej misce; łyżka połowę mieszaniny opatrunku równomiernie na górze. Powtórz warstwy, kończąc mieszanką opatrunkową. Przykryć i schłodzić co najmniej 8 godzin lub do 24 godzin.
Wierzch posypać zieloną cebulką tuż przed podaniem. Przygotowanie: 45 min., Chill: 8 godz.
Uwaga: do celów testowych użyliśmy mieszanki kukurydzianej w stylu meksykańskim Gladiola i sosu Ken ' s Steak House Buttermilk Ranch.