Warstwowa Krówka Miętowo-Czekoladowa
Warstwowa Krówka miętowo-czekoladowa może być właśnie deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 142 kalorie, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 72 i kosztuje 20 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz wanilię, masło, Pianki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Warstwowa Miętowa Krówka, Karmelowo-Czekoladowa Krówka Warstwowa, oraz Warstwowa Krówka Czekoladowo-Orzechowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia 15x10x1-calowa patelnia do pieczenia z folią tak folia rozciąga się na boki patelni. Folia smarowa. W dużym rondlu połącz cukier, masło i odparowane mleko; gotuj i mieszaj na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści. Doprowadzić do pełnego wrzenia, stale mieszając. Gotować 5 minut na średnim ogniu bez mieszania.
Dodaj pianki, stale mieszając, aż mieszanina będzie gładka.
Wyjąć 2 szklanki mieszaniny; umieścić w średnim rondlu. Odstawić.
Aby wymieszać w dużym rondlu, dodaj chipsy czekoladowe, niesłodzoną czekoladę i wanilię; mieszaj, aż czekolada się rozpuści i mieszanina będzie gładka. Szybko rozprowadzić mieszaninę w smarowanej folią patelni.
Dodaj białą czekoladę, ekstrakt z mięty pieprzowej i zielony kolor lukru do zarezerwowanej mieszaniny w rondlu; mieszać, aż czekolada stopi się i mieszanina jest gładka.
Wlać równomiernie krówkę na patelni; rozprowadzić delikatnie do przykrycia.
Posypać posypką czekoladową. Przechowywać w lodówce 2 godziny lub do firmy.
Usuń krówkę z patelni, podnosząc folię.